Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Juarez: Bound in Blood

PC
Call of Juarez: Bound in Blood
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    3 juli 2009
  • Utvecklare
    Techland
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.8

Speltest av Bearmonkey

Inskickad av Bearmonkey den 16/11 -09 13:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet utspelar sig under det amerikanska inbördeskriget samt i vilda västern. Du kan vara antingen Ray eller Thomas McCall, båda med sina fördelar och nackdelar. Under början av spelet är du mitt i inbördeskriget, på Sydstaternas sida, där du börjar tröttna på alla regler.

När du och bror din har offrat livet för friheten kommer sergeanten och säger till er att de ska retirera. Thomas och Ray drar vapen och säger till sergeanten att stoppa upp reglerna långt upp där solen inte skiner. Efter det flyr du till Mexico där du träffar allt från mördare till indianer. Men om det inte räckte kommer också Sydstaternas general som har spårat ur en aning.

Vad jag tycker om spelet
Helt fantastiskt. Det bästa på länge. Att man kan svinga lasso för att ta sig över en avgrund, att stanna mellan de intensiva eldstriderna för att göra lite siduppdrag som att hitta det bortsprunga boskapet och köpa lite vapen eller att kunna trycka på Z och släppa lös helvetet är grymt! Rekomenderar starkt detta spel och alla som hittar spelet billigt MÅSTE köpa det!

Grafik: 8
Jättebra! Även fast detta spel kunde vara bättre om det hade haft en bättre grafikmotor var grafiken grym! Lite problem med shade settings för man väl leva med?

Spelkänsla: 10
Världsklass! Att sitta på sadeln medan man drar fram sina kastknivar och sätter dem i bröstet på en passerande fiende gör känslan för detta spel unikt!

Ljud: 9
Strålande! Pistolskotten och gevärelden gör spelet topp 3 av årets bästa för mig!

Hållbarhet: 8
Jättebra!

Betyg till spelet
Grafiken: Det var som sagt lite problem med skuggorna på spelet. Även fast jag ändrade video settings hela tiden kunde jag tyvärr inte riktigt få det att funka. Annars var det helt fantastiskt. Att blicka ut över en mexikansk prärie var extremt vackert.

Spelkänsla: Jag säger bara: Wow. Nu har Ubisoft och Techland överträffat sig själva igen. Att rida runt helt fritt i en liten stad i norra Arizona, att duellera med Mexicos mest efterlysta hårding, att springa runt i skyttegravarna under inbördeskriget... Wow.

Ljud: Också extremt bra. När man laddar om, skjuter, skriker, galloperar, släcker eldar, allt! Techland sound engine funkar utmärkt även fast det är närmast en beta verision!

Hållbarhet: Tyvärr håller inte single player så länge. Det tänkte så klart Ubi på och gav oss Call of Juarez Multiplayer!

Här kan du göra det mesta som att skjuta en pil i skrevet på din kompis, duellera med en kille från Japan eller helt enkelt springa runt och skjuta folk du inte har en aning om var de är ifrån!

Singleplayer får en 9:a p.g.a. slutet, men hållbarheten är ganska kass och multi får också en 9:a p.g.a. att... tja... det är multiplayer?

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10