Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: World at War

PC
Call of Duty: World at War
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    Treyarch
  • Antal ägare
    48
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 5.8

Speltest av Galentv

Inskickad av Galentv den 21/01 -09 19:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Menige Miller i den Amerikanska armén i Stilla Havet. Du börjar på ön Makin 1941 där du är en fånge som Japanerna har fångat (hur de gjorde vet man inte).

Det kommer lite folk och räddar dig. Sen ska du rensa byn från Japanare för att sedan fly. Sen ska du delta i Slaget i Peleliu 1944. Det är många banor om det slaget. Sen ska du ta åka till Okinawa för att sedan infiltrera Shuri-slottet.

Med Ryssar börjar du 1941 i Stalingrad. Tyskarna har just tagit över Stalingrad. Du ska lönnmörda den tyska generalen Amsel. Sen flyttas du 3 år framåt i tiden till en tysk by. Den ska du säkra och sedan får du köra stridsvagn. Efter det kommer sista slaget i Berlin, vilket är uppdelat i ca 3-4 banor.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är det sämsta Call of Duty spel som jag har spelat. Jag har inte spelat Call of Duty 3, men i Multiplayer kan alla nationer ha alla vapen. En Japanare kan alltså springa runt med en B.A.R. (Browning Automatic Rifle)

Man måste låsa upp vapen för att kunna ha dem. Man kan inte vara Britter, som man kan vara i alla andra Call of Duty-spel. Det finns fordon, men bara på banor där tyskar möter ryssar och det finns bara stridsvagnar. Några bra Djungelbanor och skyttegravar finns det inga.

Det fanns en speltyp som heter Co-op, och det innebär att an kan spela singleplayer-banor online. Det kanske är kul på LAN.

Betyg till spelet
Ljudet är väldigt dåligt. För att installera det så måste du ställa in en massa saker på kontrollpanelen som hade med ljudet att göra, och det låter uselt.

Grafiken är mycket bra och om man skjuter på en hink så rör sig hinken, t ex.

Jag spelade detta spel i 3 dagar och sen hade jag varvat det. Banorna var usla, och Multiplayer... Det vet ni.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 3 Grafik: 10 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6