Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

PC
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/08 -10 19:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Call of Duty: Modern Warfare 2 (COD6/MW2) är uppföljaren av Call of Duty Modern Warfare (COD4).

Handligen är en fortsättning av cod4 och handlar om modern krigskonst. Man spelar som olika karaktärer, men mestadels är det John "Soap" McTravish och gör olika uppdrag.
Jag gillade hela singel player versionen.

Det finns banor där du får smyga runt i vinterlandskap och kniva soldater i ryggen och sedan fly där ifrån med en Skoter, väldigt swedish med snö.
Andra banor handlar om att du ska jaga en gubbe i brasilien och döda massa killar på vägen innan du får fatt på honom. Man får även åka båt och döda ghillie snipers i en annan bana.

I specOPS kan du få täcka din kompis med en AC130 och med en minigun i en helikoppter medans den andra tar sig igenom BurgerTown. Mycket variation.

I multiplayer kan du välja mellan Domination (hålla de tre flaggorna) Demolition (spränga båda bomberna. som Search and Destroy med respwan och att alla har en bomb var.) TeamDeathMatch. (döda 75st av motståndarna). Det finns också en Hard Core version av alla speltyper.

Man kan också ta gametype där det inte går att få Killstreak Rewards, kul för nybörjare.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar singleplayer versionen, även SpecOPS där man kan köra med sin kompis och även ensam.

Multiplayer versionen är mycket bra men inte utmärkt då jag saknar att spelare som använder sig av fusk, som AimBot inte blir kickade. Ett måste för dom som spelat cod4 innan är Stimulus map paketet värkligen roligt att spela, Overgrown och Crash var mina favorit banor det är bara dem 2 banorna jag får Nuke på.

Jag har inte köpt den nyast map paketet ännu men ska göra det så snart jag får lite ledig tid, gillade värkligen Strike. Jag plöjde mig igenom Singelplayer på cirka 10 timmar och har även låst upp alla banor i SpecOPS med min kompis.

Betyg till spelet
Grafiken är utmärkt, jag fick mw2 i maj månad och innan spelade jag cod4. Jag spelade mw2 i 1 månad utan att spela cod4. När jag sedan spelade cod4 var skillnaden enorm.

Spelkänslan e riktigt god, jag gillar att quickscopa, det ger en bra feeling.

Ljudet är lite knastrigt ibland.

Jag kommer spela detta länge länge för jag gillar värkligen att springa runt med UMP45 och göra headshots. Mycket bra spel.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9