Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

PC
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    72
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.8

Speltest av Corleone123

Inskickad av Corleone123 den 21/06 -10 09:59

Handling / story / vad man gör i spelet
5 år efter Imran Zakhaevs död (I CoD 4) kommer en ny terrorist, Vladimir Makarov som startar ett skräckvälde i Europa. Du kommer under Cpt."Soup" McTavist befäl och senare under Gen.Shepherds befäl. Medan armen fritar krigsfångar från Makarov så hittar man Cpt.Price i livet som man räddar. Senare får man order av Shepherd att göra allt för att döda Makarov, man kommer till ett hus det finns en dator man ska ta information från, när man ska överlämna informationen till Shepherd skjuter han både karaktären man spelar och en vän. Där efter spelar man som Soup igen (Som I CoD 4), Price och Soup ska nu utkräva hämnd på Shepherd efter att ha bedragit dom, och det blir blodigt.

Vad jag tycker om spelet
När jag köpte CoD Modern Warfare 2, blev jag riktigt glad för det var mycket bättre än vad jag trodde! Jag tycker att 'Singleplayer modet' är väldigt roligt, Och en väldigt bra fortsättning på CoD4 Moden Warefare. Men jag gillar även 'Multiplayer/online modet' lika mycket, Det påminner om CoD4 online fast med finare och bättre vapen och fler spel typs val.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken är nästan lika bra som i Crysis men vissa små detaljer som vattnet är dåligare medan gubbarna i MW2 är bättre än i Crysis.

Spelkänslan tycket jag är på topp, jag känner mig riktigt inne i spelet.

Ljudet är riktigt bra men några ljud är lite konstiga.

I hållbarhet är det ett väldigt bra spel och jag rekommenderar det verkligen.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10