Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 4: Modern Warfare

PC
Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 november 2007
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    170
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.4

Speltest av karlberg

Inskickad av karlberg den 13/04 -09 00:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kan spela Singleplayer eller Multiplayer.
Singleplayer: Du spelar som Sgt. Soap MacTavish i S.A.S. och Sgt. Paul Jackson i Marines. Det finns kring 15-30 uppdrag, som är mycket realistiska. Spelet går ut på att du i S.A.S. och Marines ska hitta och döda Imran Zakheiv.
Du spelar med dom senaste Special Polisernas vapen som tex: M4 Carbine, G36C, MP5, P90.

Multiplayer: Du kan spela som Marines, S.A.S., OpFor och Spetsnaz beroende på vilken bana du spelar. Okej, det börjar så här.. Du börjar i level 1 upp spelar tills du gradvis kommer upp till den högsta level, högsta leveln är level 55. Efter vägen får du då nya vapen, perks osv. När man tillslut når level 55 kan man börja tröttna på Multiplayer. Men då kan du ju bara börja om på en ny användare igen, inte svårare än så.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är extremt bra!!
Allt är genomtänkt, grafiken, spelkänslan, ljudet. Man hör från vilket håll folk kommer, skott kommer eller granater sprängs. Jag själv har spelat spelet sedan det kom ut år 2007, och det är fortfarande på min topp 5 lista för PC spel. Call of Duty 4 är verkligen värt att köpa! Och det kräver inte mycket av din dator.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken är otrolig.. Man ser skuggor av kvistar från träd, skuggor av fönsterbrädor osv. Och explosionerna är också mycket verkliga. Man ser kraftvågorna från explosionerna och värmen från vapnen när man skjuter.

Spelkänslan: Är mycket bra, man hör när han "flåsar" i Multiplayer. Man är verkligen inne i spelet!

Ljud: Det är extremt bra. Det som jag tog upp på Vad du tycker om spelet också.. Man hör verkligen vars folk, skotten osv kommer ifrån. Man ska helst använda 5.1 Surround ljud om man vill få bättre spelkänsla.

Och till sist Hållbarheten: Det är också bra, jag själv har spelat det sedan det kom ut år 2007. Och jag är fortfarande inte less på det. Så jag säger en sak: Köp Call of Duty 4!!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10