Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 4: Modern Warfare

PC
Call of Duty 4: Modern Warfare
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 november 2007
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    170
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.4

Speltest av wfps_105

Inskickad av wfps_105 den 19/05 -08 13:56

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet finns det olika saker att göra. Det finns ganska många uppdrag som man kan göra om man kör offline, men det roligaste är att spela online mot andra spelare. När du spelar online kan du också gå upp i level och få nya vapen under tiden vilket gör att det är svårt att tröttna på det förrän man är högsta leveln. Eftersom det finns olika typer så är det svårt att förklara vad spelet går ut på, men jag tänkte ta och förklara de olika "speltyperna" som finns.
Team Deathmatch: Ni tävlas om flest kills. Du och ditt lag ska döda så många som möjligt från det andra laget.
Free-for-all: Alla spelar mot alla. Döda alla du ser.
Search and Destroy: Liknar mest Counter Strike. Ena laget ska skydda två bombplatser som finns utplacerade på banan och det andra laget ska försöka planta en bomb vid de olika bombplatserna.
Domination: Det finns tre flaggor på kartan. Du och ditt lag ska försöka hålla majoriteten av dem, dominera, för att få poäng, precis som namnet säger. Om ni t.ex. har två av tre flaggor så får ni poäng.
Det finns ett par andra typer att spela, med olika modes som hardcore (man dör snabbare), old school (alla har samma vapen från början och man får plocka upp nya), och så finns det såklart en massa mods, t.ex. Zombie mod eller Gungame.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett mycket bra spel, mycket lyckat. Spelet är mycket igenomtänkt och det finns mängder av olika nya vapen att låsa upp. Vill du t.ex. gå med i en klan så finns det massor att välja och vraka mellan! Som sagt gillar jag att köra online mot andra, vilket är det roligaste på hela spelet. Dock är en nackdel att det finns ganska många fuskare, men på en del kan man banna dem. Det här spelet rekommenderas varmt av mig!

Betyg till spelet
Grafik: Solklar 10a, finns inte mycket mer att säga. Otroligt snyggt gjort och mycket bra optimerat = kräver inte speciellt mycket av datorn om du ska t.ex. tabba ut.

Spelkänslan är också en klar 10a, speciellt om man kör t.ex. 5.1 ljud och kan höra exakt varifrån folk kommer. Känns mycket verkligt och genomarbetat.

Ljudet, som jag redan tagit upp lite får 9 i betyg. Det rekommenderas att använda headset eller en större ljudanläggning, det gör spelet till någonting helt annat. Det är ibland ganska viktigt att höra varifrån folk kommer eller om det kommer någon.

Hållbarhet: 8/10. Man kan spela i princip hur länge man vill, det är inte lätt att tröttna på. När man nått högsta leveln/ranken kan det bli långtråkigt i längden, men det är inte svårare än att göra en ny användare och börja om!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10