Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 2

PC
Call of Duty 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 oktober 2005
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    326
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.9

Speltest av molle_man972

Inskickad av molle_man972 den 05/01 -09 08:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som fyra krigsmän, nämligen:

Prv. Vasili Koslov. Ryss
Sarge. John Davis. Britt
Command. David Welsh. Britt
Corp. Bill Taylor. Amerikanare

Ryssland, 1941 nära Moscow. Du ska på träning, plötsligt kommer en kille och ropar att de har fångat en tysk spion. De får veta att tyskarna ska attackera dem. De springer genast och hämtar riktiga vapen och granater. Ni tar er fram utan att dö och du ska spränga en kulsprutebil. Här kommer de fina orden kommissarien sa:

"There is no better training, than fight to survive"

Det är som alla spel, du ska ta dig fram över snö och öken och ska ofta spränga kanoner eller något annat. Det är ändå roligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar detta spel, särskilt på multiplayer men det är kul på single player också. Jag gillar ljudet när ryssarna skriver, ljudet från vapnen och allt omkring. Men grafiken är riktigt snygg men jag har sett bättre. Det laggar aldrig för mig men bara ibland på multiplayer, fast det var du 50st spelar då så det kan jag fatta.

Men det dåliga är att man klarar single player karriären så lätt, jag klarade det på två dagar. Först fattade jag inte vad multiplayer var för något men sen kom en kompis och berättade det. Det är verkligen ett roligt spel.

Värt att köpa för 100-50 Kr. Jag köpte mitt begagnat med ettan så det var bara 99 Kr.

Betyg till spelet
¤Grafik¤

Grafiken är jättebra, allt är så snyggt omkring en. Man ser verkligen ansiktena på alla och kanoner och bilar ser också snygga ut. Grafiken får 10 av mig för den är snygg.

¤Spelkänsla¤

Spelkänslan var också jätteskön, det känns verkligen som man sitter där i bunkern i Tyskland. Spelkänslan får en 10 av mig också.

¤Ljud¤

Ljudet var nästan det bästa i hela spelet. Man hör verkligen hur tyskarna skriker och hur kanonerna skjuter, det känns som de står precis utanför fönstret och skjuter. Det får en 10.

¤Hållbarhet¤

Det är sämre, man klarar det på två dar men det är för lite banor så man sitter inte så länge innan man tröttnar, men multiplayer är bättre för där finns det många olika serverar så man lär inte tröttna så lätt där. Det får en 9 av mig.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10