Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bygg båtar med Mulle Meck

PC
Bygg båtar med Mulle Meck
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Levande Böcker
  • Antal ägare
    626
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.7

Speltest av David

Inskickad av David den 24/01 -07 07:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Bygg Båtar med Mulle Meck är ett spel där du ska hjälpa Mulle att bygga båtar. Det är precis samma princip som det är på Bygg Bilar med Mulle Meck. Du ska bygga så bra båtar som möjligt. Du kan gå på utställning med din båt och du kan göra massor av uppdrag. Tex. Att ge tillbaka Prästens bibel. Så det mesta man gör är att bygga båtar.

Vad jag tycker om spelet
.Jag tycker att spelet är ganska dåligt gjort. Spelet går ut på samma sak som alla andra spelet som har kommit ut med Mulle Meck. Att bygga saker. Men sen är det också att spelet är ju till för dom som är lite yngre än mej. Men jag tycker att spelet blir lite tjatigt. I längden så blir spelet riktigt jobbigt

Betyg till spelet
Grafiken tycker jag är dålig. Det finns mycket bättre tecknade spel som har bättre grafik än Mulle Meck. Spelkänslan är mycket dåligt. Man kan knappt styra båten. Ljudet är det värsta med hela spelet. Det blir så tjatigt att höra Mulle Meck prata hela tiden. Det är ok i början. Men efter ett tag så är det bara jobbigt. Hållbarheten är usel. Man tröttnar på spelet nästan med en gång. Man gör samma sak hela tiden.

Totalbetyg: 1.3 Ljud: 1 Grafik: 1 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 1