Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bygg båtar med Mulle Meck

PC
Bygg båtar med Mulle Meck
  • Genre
    Barn
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Levande Böcker
  • Antal ägare
    626
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.7

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 07/01 -07 13:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som titeln på spelet anger ska du bygga båtar. Mulle Meck har fått ta över Christoffer Columbus släkting, Christina Columbus båtvarv, medan hon åker ut till havs. Med hjälp av "mojänger och molijoxer" ska du pryda dina båtar. Välj ett skrov och sedan är det bara att börja bygga. Men du får inte glömma att bygga på en bensintank och motor, eller annat sätt att ta sig fram på. Då och då får du olika uppdrag som du ska utföra.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är inte precis mitt favoritspel. Det är kul i början, mest om man är till exempel 6-7 år gammal, uppdragen är ganska roliga i början. Men det kan bli lite tjatigt när man ofta får utföra samma uppdrag om och om igen. Är man under 9 år kan spelet vara lite klurigt, men som 11 åring tycker jag spelet är relativt enkelt. Det stämmer att båtbyggandet aldrig tar slut, men tillsist har man inte mer att göra. Det enda som återstår är att då och då utföra tidigare gjorda uppdrag och bygga båtar, vilket verkligen inte är kul i längden. Så efter ett par gånger blir spelet väldigt enformigt.

Betyg till spelet
Grafiken är okej, men det är snyggt tecknat.
Spelkänslan är halvbra, eftersom man kan inte åka hur långt som helst (om man använder motorn), eftersom bensinen kan ta slut, och båten kan krasha.
Ljudet är bra, det är bra musik och så låter det när det blåser ute till havs.
Hållbarheten är rätt dålig, som tidigare nämnt är uppdragen ofta likadana, så detta spel håller bara några få omgångar. Sen är det inte kul mera. Detta spel lär vara kul för de mindre branen, men till de äldre rekommenderar jag något annat.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6