Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bus Driver

PC
Bus Driver
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    22 mars 2007
  • Utvecklare
    SCS Software
  • Antal ägare
    8
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av potatismos11

Inskickad av potatismos11 den 26/04 -10 17:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är ett spel som det går ut på att vara en busschaufför. Du kör runt i en väldigt stor stad med en massa rutter att köra. Du har olika buss för varje rutt, varje buss är hämtad ur verkligheten, ex dubbeldäckare. Det är väldigt bra grafik, verklighetstrogen miljö. Det är olika väder bl.a. snö uppe i dem smala bergsvägarna, där det är dessutom väldigt halt.

Vad jag tycker om spelet
Spelet tar inte så lång tid att klara ut, men det är kul att köra rutterna om och om igen. Spelkänslan slår de mesta simulatorer. Bussarna går segt som dom ska göra. Om man t.e.x bromsar för hårt, krockar eller kör mot rödljus får man minuspoäng och det medför att passagerarna blir mindre nöjda. Om man däremot kör som i verkligheten blir det pluspoäng och passagerarna blir glada. Det finns även en busstabell att hålla. Om du kommer för sent blir dom som väntar arga.

Betyg till spelet
Om du funderar på att köpa det, gör det. Det kostar just nu 200-300 kr, men det är det värt. Det är värt att köpa p.g.a verklighetstroget, hur bussarna kränger m.m. Andra simulatorer som Bus Simulator är inte verklighetstroget, bussarna där går som på lustgas och det är sämre ljud och grafik. Så jag rekommenderar detta spel starkt. Köp det helt enkelt.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10