Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Brothers in Arms: Road to Hill 30

PC
Brothers in Arms: Road to Hill 30
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 mars 2005
  • Utvecklare
    Gearbox Software
  • Antal ägare
    89
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.3

Speltest av Keep_Smiling

Inskickad av Keep_Smiling den 05/07 -05 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen är tagen från verkligheten fasst man har bytt namnen och övriga personligheter på soldaterna. Spelet handlar om WW2 och du är fallskärms jäggare i den amrikanska armen. Du splar som Sgt. Matt Baker och är gruppledar som är själv i en personlig kris där han försöker leva upp till den döda faderns förväntningar. spelet pågår i 8 dagar från D-Dagen fram till 7 dagar efter.

Vad jag tycker om spelet
Spelt är superb och är defenetift pris värt! Storyn är superb och så är karaktärena i spelt ochså. Mycket spännande när man börjar spela spelet men blir bara roligare och roligare ju längra man kommer. Tycker om att man äntligen på ett spel Faktist riktigt kan "Flanka" Fienderna! medan ditt Fire Team står och täcker dig ger du order till Assult Teamet att "Falnka" fienden.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken superb på allt gubbarna husen marken träden gräset träden ja allt vattnet är ochså superb.

Spelkänslan: Så bra att du svimmar faktist av när du blir träffad av en granat minst 30 s inan du blir fullt medveten igen.

Ljud: så bra att det nästan krävs ett hema bio system hemma för att få utt full effekt! Nästan ingen musik idethär spelt men det tänker man nog inte så mycket på när tyska soldater står och skjuter mot dig.

Hållbarhet: Njaa jag klarade spelet på ca 15 h fast det var ju då på easy men om man spelar om spelat på svårare blir det genast roligt igen!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10