Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Broken Sword: The Sleeping Dragon

PC
Broken Sword: The Sleeping Dragon
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    14 november 2003
  • Utvecklare
    Revolution Software
  • Antal ägare
    21
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 05/07 -05 12:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med en flygplans krasch mitt inne i djungeln. Du ska ta dig där ifrån så snabbt som möjligt efter du har gått en bit hör du ett pistol skott och man springer ditt, och ser en gubbe. Gubben dör och ger dig en grej. Du är 2 olika karaktärer i spelet en tjej och en kille. Man plockar upp olika grejer i spelet och får hjälp av det senare i spelet. Spelet är så strort och komplicerat men allt hänger ändå ihop. Det finns olika gubbar man ska leta efter i spelet och man måste göra många olika grejer innan en annan grej händer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte kul. Spelet är långt och bra. Ett spel som är väldigt svårt men man vill jätte gärna klara det. Spelet är väldigt häftigt i slutet för då blir allt man gjort i spelet sant. Man har läst om massa olika drakar i spelet. Spelet är så kul att man inte tänker på tiden. Man kan sitta väldigt länge med spelet. När man har börjat med det måste man klara det.

Betyg till spelet
Grafiken: Den är super. Spelet är jätte detaljerat vilket är väldigt kul=) Miljön är jätte fin. Det är hur många olika miljöer som helst i spelet=)

Spelkänslan: Den är jätte bra. Kontrollen lär man sig jätte snabbt. Man kan även välja kontroller själv med det är bäst att man har det som det är från hela början=)

Ljud: Ljudet är bäst. Soundtracksen är underbara. Det känns så härligt när man får höa musiken. Ljudet har dom lagt ner mycket tid på tycker jag. Karaktärerna pratar inte så mycket i spelet.

Hållbarheten: Man vill hela spelet. När man har börjat med det vill man fortsätta. Slutet är jätte häftigt. Om jag fick berätta skulle jag gjort det. Det är ett spel som man inte ORKAR spela om.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10