Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Borderlands

PC
Borderlands
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    30 oktober 2009
  • Utvecklare
    Gearbox Software
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av star_wars den 29/12 -09 20:19

Här är då ett vanligt problem då man ska skapa ett onlinegame. Utan att det blivit fixat så kan folk inte connecta till ditt "game" så att säga.

Först, ska du kolla tillverkare och modell på din router, Det finns tonvis olika men jag kan ta Thomson TG787 som exempel. Nu ska du se till att du har en statisk IP adress. (Frågor om hur du tar reda på / Fixar statisk IP kan jag svara på i mail. Glöm bara inte att döpa sagda mail till "IP Hjälp" eller dylikt.)
När du väl införskaffat dig en statisk IP adress så ska du gå till en sida som heter Http://www.portforward.com/ och sedan leta upp din router modell. (som i detta fall var en Thomson TG787 När ni väl har hittat er routermodell så ska ni klicka er vidare och därefter kommer ni hitta en rejäl lista med spel, leta bara fram "Borderlands" så kommer ni komma till denna sida: http://www.portforward.com/english/routers/p...

Under det först stycke text så finns där en ruta där det står "Enter static IP adress". Detta krävs för att utföra detta. Sen ska ni öppna en ny browser sida och skriva in er IP adress i adressfältet och gå till den sidan. Ni kommer då få upp en ruta som ber er skriva in ett användarnamn och lösenord för ert nätverk då. (Detta får man med i pappren till ens router. /Om allt står rätt till det vill säga)

Efter detta steg så är du alltså inne i routern. Just med denna modell (Thomson TG787) så ska man först klicka sig fram i "Toolbox/verktygslådan" Sedan finns det en liten textremsa som lyder "Game & Application Sharing/Spel & Applikations delning" (Jag kör min dator med engelska program därav de engelska orden.)

Nu ska vi välja starta här, först klickar vi "Create a new game or application/Skapa nytt spel eller applikation" Här efter så ska ni skriva in ett namn (Ett tips är ett namn som påminner er om varför dessa portar är öppna". Nu ska du punkta för "Manual Entry of Port Maps/Manuell inställning av portar"

Här kommer ni se en grå ruta med 6 stycken rutor, varav 2st är scrollande rutor (Du kan inte skriva i dom)


Mellan de två rutor där det står "ANY" i dom så ska ni skriva in följande nummer. "7777" (Alltså, denna ska stå i 3 rutor som är placerade mellan Två st rutor varpå har texten "ANY" i sig. Sedan klickar ni bara på "ADD" och så gör ni likadant med följande nummer.

7777

27900

28900

28902

28910

Efter detta så trycker ni på "Apply/verkställ" och sedan "Assign a game or application to a local network/Tilldela ett spel eller applikation till ett lokalt nätverk."

Klicka på ADD och du är nu klar. Det låter mycket jobbigare än vad det är. Det borde gå rätt snabbt för en van datoranvändare. Tackar för mig och hoppas att det hjälper på något vis.

Fusket har betyget 10 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.