Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Boiling Point: Road to Hell

PC
Boiling Point: Road to Hell
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 maj 2005
  • Utvecklare
    Deep Shadows
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6

Speltest av 101_Airborne

Inskickad av 101_Airborne den 30/10 -05 15:27

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Saul Myers. En f.d elitsoldat i franska främlingslegionen. Hans dotter har blivit kidnappad i ett land i Sydamerika som heter Realia. Saul tar saken i egna händer och åker ner till detta korrupta land. Här finns det olika fraktioner som du kan jobba tillsammans med för att tjäna pengar så du kan hitta din dotter. Här får du smyga genom tät djungel, springa med ak-47 i vädret och spreja, eller sitta i en helikopter och sprida olycka.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är riktigt bra på vissa punkter. Friheten att ta tag i sina uppdrag när man vill är skön, och att man själv får välja vem man vill jobba för. Spelet är dessutom enormt stort. Tyckte du GTA:SA var stort... Då skulle du se boiling point, här har du 450 kvadratkilometer fyllt med tät djungel, Indian byar, militära baser och städer utan laddningstider!! Spelet faller dock på vissa punkter: Det är buggigt och Systemet med fraktioner är enormt störande. För gör man ett jobb för armén blir man ovän med mafian och kan inte göra något jobb för dem. Mycket störigt.

Betyg till spelet
Grafiken i detta spel är riktigt läcker. Som sagt är den massiva djungel som finns i detta spel enormt detaljerad. Alla människor som finns i spelet är också välgjorda. Spelkänslan är bra, men det som drar ner det är alla buggar. De är många och de är jobbiga, men det fixas enkelt med patch 1.1 som finns att ladda ner gratis från nätet. Ljudet är också riktigt bra. Det enda som drar ner det är att när man pratar med vissa försvinner ljudet helt och hållet. Hållbarheten är lång.

Det här spelet kräver dock en bra dator. Minimum kraven ligger på 2Ghz, 512Mb ram och ett 128Mb grafikkort. Innan jag köpte detta spel kollade jag upp på nätet vad man skulle h för dator. där var det folk som hade 3.8Ghz, 1.5Gb ram och ett sprillans nytt 256mb grafikkort, och de sa att det lagga sönder på dessa monster datorer. Själv har jag en 3.0Ghz, 1Gb ram och ett rätt nytt 256Mb grafikkort. Det flyter utan problem så ni som har ungefär sådana här datorer klarar er. Men ni som hr under kan jag inte garantera ett lagg fritt boiling point.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7