Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Boiling Point: Road to Hell

PC
Boiling Point: Road to Hell
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 maj 2005
  • Utvecklare
    Deep Shadows
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6

Speltest av Vildsvin_v

Inskickad av Vildsvin_v den 06/06 -05 23:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Hela spelet går ut på att man ska rädda sin kidnappade dotter vid namn Lisa. Du tar rollen som en föredetta marinsoldat, och åker till det lilla landet Realia. Spelets upplägg liknar GTA. Du kan gå runt och ta bilar, skjuta folk och prata med absolut vem du vill. För att då uppdrag måste du gå till någon av grupperna i landet. Grupperna är: Guerillan, Mafian, CIA, Polis/Militär och indianer.

Vad jag tycker om spelet
Jag själv tycker att spelet är kul, spännande och klurigt. Grafiken kunde ha varit bättre med tanka på att spelet kräver minst lika mycket som Half-Life 2. Ljudet är bra och vapnen låter verkliga. Hållbarheten är nog inte så bra med tanke på att San Andreas blev surt ganska fort. Spelkänslan är det inget fel på, du får både smyga och skjuta vilt.

Betyg till spelet
Grafiken kunde ha varit mycket bättre med tanke på att det är ett helt nytt spel. Ljudet är väldigt bra och allt låter verkligt. Hållbarheten, jag tror att man tröttnar på det om man inte kommer någonstans i spelet. T.ex. Om du inte har några pengar kvar. Spelkänslan är helt lysande och du kommer inte bli besviken om du letar efter ett realistiskt spel som du kan göra nästan vad du vill. Jag själv kommer att sitta vid datorn hela sommaren! Jag lovar!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9