Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Boiling Point: Road to Hell

PC
Boiling Point: Road to Hell
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 maj 2005
  • Utvecklare
    Deep Shadows
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 6

Speltest av kazopu

Inskickad av kazopu den 30/05 -05 12:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om att huvudpersonens (den karaktär man spelar som) dotter har blivit kidnappad och man måse ge sig av till Columbia för att ta reda på vad som har hänt med henne och sedan rädda henne. Handlingen är dock ganska seg i början men blir bättre allt eftersom. Spelet liknar till viss del GTA. Man kan gå runt i städer, skjuta ner folk, köra en mängd olika fordon, köpa vapen å mycket mera.

Vad jag tycker om spelet
Spelet levde inte upp till mina förväntningar. Jag trodde att spelet skulle ha grym grafik med mera. Fast så blev det ju inte, det blev en katastrof istället. När man kör fordon så svänger dom hackigt och ryckigt. Grafiken är väldigt dålig för att vara ett så nytt spel (mycket sämre än i GTA:SAN ANDREAS). En sak till som är grymt dåligt är att System kraven är betydligt högre än t ex Half Life 2 och Far Cry som har betydligt bättre grafik och spelkänsla.

Betyg till spelet
Grafiken = usel, usel och åter usel.
Spelkänsla = Suger, fordonen är ryckiga.
Ljud = Duger, vapnena låter hyfsat verkliga.
Hållbarhet = Detta spel är inte till för personer som vill ha en massa fartfylld action utan man måste ha tålamod och läsa igenom en hel del långa dialoger. Man måste också ha en extremt bra dator för att inte spelet ska lagga, ca 3.0 Ghz processor, 768RAM, 256MB grafikkort med mera.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 6 Grafik: 4 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 4