Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black and White: Creature Isles

PC
Black and White: Creature Isles
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    8 februari 2002
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    79
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av ROCKSTARTER den 13/03 -09 00:09

På den näst sista utmaningen (Rufus) så ska du ta tre ringar från botten av berget till toppen av det medan det står massa troll i vägen som försöker frysa dig. Detta är nästan omöjligt att klara under 7 minuter så det enklaste sättet är att fuska. Fuska gör du genom att gå runt berget istället och går upp för rampen precis vid markeringen så går det mycket snabbare.


Tänkte slänga in ett tips till. Om du har problem med gorillans utmaning där man ska slå sönder husen före honom så behöver du bara ta på ilskans koppel på varelsen och sedan trycka på husen.

Jag tar ännu en utmaning. I hästens utmaning ska du vattna växter. Detta är mycket lätt fast väldigt långt. När det t.ex är natt så ska du börja vandra bort mot dom. När du kommer fram ska du ta på dig med kännandets koppel och sedan trycka på växterna EN gång. Om du trycker flera så drunknar dom och dom växer inte den dagen. När du har gjort det du ska så kan du göra andra grejer tills nästa natt då dom har växt och få är det dags att vattna igen.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.