Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black and White 2

PC
Black and White 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    213
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/01 -08 10:45

Handling / story / vad man gör i spelet
I början av spelet så kommer man till en ö, där man lär sig kontroller och man får välja ett eget djur. Man får även börja med "Silver scroll" utmaningar, det menas med att det är som uppdrag som man får "Tibute" av. Tribute är en sorts pengar som man kan köpa nya hus och uppgraderingar till sitt djur. Man kan även köpa mirakel.
Men när man har klarat av ön så följer du med dina två samveten, en djävul och en sorts ängel, till grekernas land. Men när du kommer dit så blir de grekiska folket attackerat av de brutala Aztek. Då måste du rädda så många av ditt folk som du kan. Du får även ge lite revange på Aztek. Efter det så flyr du med dina samveten och ditt räddade folk till en fridfull ö UTAN Aztek, där det finns en gamal stad du ska bygga upp. Här lär du dig nu att bygga hus, som tempel och armory. Armory är ett hus där du kan göra armér. När du har "klarat av" denna ö, så kommer du till Norse land. Här ska du besegra Norse (Norse är ett folkslag), på antingen det goda sättet, där man bygger fina byggnader och tar över dem på det sättet, eller så gör man armér och attackerar dem. På de tre öarna som kommer efter Norse kör du mot Japaner, och på de två sista, ska du ta revange på de folk som nästan tog död på hela ditt folk, nämligen AZTEK.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta är ett riktigt snyggt gjort spel. Man måste ha en dator med hög prestanada. Ett tips är att instrallera spelet på en stationär dator (en vanlig kontors dator). Jag har en bärbar dator, med 1 gigabyte i ram och Intel Celeron M processor, och det hackar för mig lite grann. Så det är bäst att ha en ordentlig data att köra på.

Betyg till spelet
Grafik:
Det är den absolut snyggaste grafik som jag någonsin sett. Inte ens jämnförbar med andra spel.

Spelkänslan:
Man har en hand som man kan lyfta upp saker med, som stenar, gubbar, träd. Tack vare ljudet så lever men sig verkligen sig in i spelet, det är faktiskt coolt, för ja har aldrig tidigare spelat ett sådant spel med sån dragningskraft. =)

Ljud:
Om man har zoomat nära marken, kan man höra fågelkvitter och bin som surrar, och om du är långt utzoomad, så hör du vinden. Allt man gör, det hörs.

Hållbarhet:
Man kan inte slita sig från spelet. Jag satt 5 timmar efetr jag inatalera det, sen sa mamma at jag var tvungen att göra något annat. Mammor alltså... :D
Detta spel är värt varje öre.

Om du har fågor om något, spelet eller testet, skicka ett meddelande.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10