Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black and White 2

PC
Black and White 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    213
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.9

Speltest av salamander

Inskickad av salamander den 02/01 -06 21:54

Handling / story / vad man gör i spelet
I början så fanns eden e paradis för människan. Men med tiden kom människan på vapen stridsföring. Då bad människorna om att få en gud som skulle hjälpa dom mot den tyranni from aztekerna de mäktigaste krigarna inom striden. denna gud e du du ska välja om du ska imponera så byar flockar med in i din stad eller tvinga dom med armer och vapen du kan göra skillnaden som profesian säger. En svag ras dör nästan under en stor strid men dom får hjälp att bli starka och mäktiga med hjälp av en gud och hans varelse. Du e som sagt denne gud led grekerna till seger mot Norrmännen,Japanerna
Och de brutala Aztekerna.

Vad jag tycker om spelet
Detta spel är borde kul och fängslande du fastnar i det strategi spel snabbt och kan knappt sluta spela det men det är svårt och klurigt det bästa spelet Lionhead Studios har någonsin gjort därför ger jag dett 10 i allt. Världsklass i allt imponerande helt otroligt nästan verkligt nästan inget slår detta spel jag kan inte sluta spela det. Men jag tycker att alla ska testa det det är otroligt kul och imponerande.

Betyg till spelet
Grafiken är i topp (Var T.o.M tvungen att spela det på pappas bärbara dator :P) Spelkänslan är så bra att du aldrig skulle vilja sluta spela det. Ljud och Musik är så imponerande att man skulle vilja spela det i hela sitt liv och spelet kan man spela länge på det har aldrig buggat ut eller kraschat för mig och jag har spelat rätt kort så kan inte säga om det är så hållbart men jag tror det har spelat i en hel vecka dag och natt!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10