Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black and White 2

PC
Black and White 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    213
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.9

Speltest av roosengreen

Inskickad av roosengreen den 22/10 -05 13:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Du testas som en gud och får välja ett djur. Efter ha övertygat folk på en ö att du är en gud så blir en Grekisk By anfallen av Aztekerna. Du gör vad du kan för att rädda så många du kan. Folken som överlever kommer till en annan ö och där börjar allt, Du ska bygga upp nu stad och vinna över Vikingar, Japaner och Aztekerna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet hår efter vad jag hade hoppats. Grafiken är udnerbar och spelkänslan går inte beskriva hur det känns. Ljudet är också finemang men man tröttar efter ha vunnit på den onda och goda sidan. Att se lavan kravla ner från vulkanen medan man slänger vatten mirakel för att få den stenla är hur kul som helst men inte lika kul när staden blir förstörd.

Betyg till spelet
Som jag sa innan grafiken är bra eftersom man kan zooma in och riktgit se ansiktena och blommorna på marken. Spelkänslan är också hur bra som helst eftersom det känns realistiskt. Att lyssna på trummorna när ens soldater springer fram är jäte häftigt samtidigt som man kan höra dom springa. Men jag tröttnade på spelet lite efter ha klarat det på onda sidan och goda sidan. Det som är specialt bra är att man kan fortsäta att bygga och hålla på efter vunnit en bana. Och när man slänger en sten på en byggnad så går det inte sönder överallt och det har inget speciel liv. Det som är coolast av allt tycker jag är att zooma inte och kolla när soldaterna slås. Man kan riktigt ser hur dom slår ner motståndaren eller blir själv ner huggen.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10