Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Black and White 2

PC
Black and White 2
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    7 oktober 2005
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    213
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.9

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 07/02 -07 23:37

Lite tips om vad man borde göra på banorna.
De första 3 är bara träningsbanor, så dom hoppar jag över.

Bana 4: Här ska du helst vara god, då får du hjälp av "The Norse Tribe"
senare i spelet. Du bör också göra Undead Legion uppgiften, dom är kung på att försvara porten - då kan du ha porten öppen utan att någon vågar attakera ( så var det för mig.)

Bana 5: Första Japanska landet, här kan du vara ganska lugn, ledaren här är mera av en byggare, han tycker inte om att attakera folk, däremot bygger han snabbt, och får lätt dom andra byarna i hans våld. Han är även den första som använder under (siren.)

Bana 6: Denna är Lite svårare än förra. Ledaren här älskar krig, och han har Virvelvinds undret (och en tiger.)
om du vill vara säker på att han inte kan använda undret så ska du göra såhär: tänd eld på ett träd, och håll det ovanför undret så ser du att det " gå sönder" ( Utvecklas baklänges.) Detta funkar även på soldater och katapulter.

Bana 7: Tredje Japanska landet, Här har du den mest krigssugna av alla tre, han har ett jordskalvsunder och samma tiger som tidigare.
däremot är soldaterna idioter, upp till 120 soldater kan stå på samma ställe, inom räckhåll får eldmiraklet ;) = mycket effekivt sätt att ta ihjäl några hundra soldater.

Du borde ändå att försöka vara god på de Japanska länderna, även dom hjälper dig senare.( God= ta över städerna med Impressivness, du kan ändå förstöra för motståndarna.)

Bana 8: Första Aztekiska landet. här ska du ta över nästan alla städer med Impressivness ( alla utom sista.) Ta ihjäl soldaterna m.h.a det brinnande trädet. sen attakerar du den sista staden.

bana 9: SISTA BANAN! Du börjar med att få en stad av japanerna (därför borde du vara god mot dom.) Det första du borde göra härnäst är att  bygga en " fortified wall" på högra sidan av stan (för att det ska bli "rätt" höger så måste du se till att du har den största stan  är framför dig.) det finns redan en vanlig mur där, låt den vara kvar, bygg den andra muren på utsidan om det. ta över den första stan med hjälp av impressivness, då får du hjälp av NORDMÄNNEN. Dom tycker att du var så god mot dem ( OM DU FÖLJDE MITT RÅD!) att dom vill ställa upp med 60x3 soldater (180 st) plus en katapult. gör slut på så måga fiendesoldater som  möjligt m.h.a brinnande träd, se även till att du förstör vulkanundret ( finns i den största stan)

Fusket har betyget 7.43 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 6 kommentarer:

drame den 08/02 -07 20:15
Bra råd.På bana 9 får du också hjälpa av japarnerna att ta över den staden till vänster om din stad du får (om jag kommer ihåg rätt) 2 infanterigrupper 2 katapulter och 2 pilbågsgrupper.

drame den 08/02 -07 20:16
Det vill säga om du följer Zizzorhands råd och är goda mot dem.

Aysinny den 10/02 -07 14:31
Eh....Allså....Inget av det hjälper...Men visst tror du det tror jag det...Fast jag har redan varvat hela spelet om och om...(23 gånger) blir aldrig trött...APAN ÄR SÅ FUL!O.O

_93_AH_ den 09/06 -07 19:53
För mig spelar det ingen roll om jag tog över japanerna och nordmännen mmed våld, de hjälper mig ändå på sista barnan.  =D        Och även om jag förstör volcano miraclet så använder han det när det är förstört 1 gång =S

jennnnny22 den 30/03 -08 12:39
Heej har en fråga hur klarar man munk testet på 5 banan? kommer aldrig över det!

sexman den 05/06 -09 17:18
ett tips är sätt en jordbävning på den sista staden och sen en tornado efter det e mycket förstört så skicka in dina trupper om den inte har inget folk eller soldater

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.