Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











BioShock 2

PC
BioShock 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 februari 2010
  • Utvecklare
    2K Marin
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 8

Speltest av oblivionluve

Inskickad av oblivionluve den 08/07 -10 03:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Tio år efter det första Bioshock kommer nu uppföljaren. Du tar rollen som "Subject Delta", en prototyp av den första lyckande Big Daddy. Vilket innebär att det ger dig fri vilja, snabbhet och bättre intelligensförmåga än de andra Big Daddies. Din uppgift är att hitta en Little Sister, men inte vilken som helst, utan Eleanor Lamb som är försvunnen någonstans i Rapture. Eleanor är den första Little Sister som är lyckat bunden till en Big Daddy. Big Daddyn är då Subject Delta. Eleanor har under tio år växt upp utan sin Big Daddy, ett mysterium är vad som hände mellan dem två innan Bioshock 2. Eftersom allt fler Little Sisters försvinner och blir tillfångatagna av en allt mer svårare fiende med nästan samma egenskaper som en Big Daddy/Big Sister gör det allt svårare för dig att leta. Big Sisters var från början Little Sisters som inte blev räddade och som vuxit upp efter 10 år. Inspirerade av deras beskyddare Big Daddies har de med tiden lyckats använda och mixtra ihop utrustning från döda Big Daddies för att dra nytta åt sig själv. De har även lyckats ta sig upp på ytan för att tillfångata små flickor från kusten och förvandla dem till Little Sisters.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är i toppklass enligt mig. Att döda fiender och plocka upp deras saker är jättekul. Att köpa saker för pengarna är också trevligt, nya vapen, mer ammunition, mat etc. Det roligaste att döda enligt mig är Big Daddies och Splicers Brutes. Det krävs en del för att döda dem, men dem brukar oftast ha mycket pengar på sig vilket är bra.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra, men inte mer. Snygga och detaljerade objekt, men står sig definitivt inte i klass med spel som Crysis, Metro 2033 etc. Grafiken får en 8:a.

Spelkänslan är kanon! Detta spel är värt att köra på då det har så mycket att ge. Allt är nytt och spelet blir aldrig tjatigt. Spelkänslan får en 10:a.

Ljudet är bra, inget märkvärdigt. En 7:a.

Hållbarheten bra, men jag skulle nog inte spela detta igen. En 7:a.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10