Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bilar

PC
Bilar
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 juli 2006
  • Utvecklare
    Beenox
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.8

Speltest av broderna

Inskickad av broderna den 07/11 -10 18:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är baserat på filmen Bilar, fast den utspelar sig efter. Man ska åka runt och köra olika lopp för att kunna låsa upp nya lopp och minispel. Det är fem kapitel och sist i varje kapitel är det ett Pistongcup-lopp. Man ska samla bonuspoäng för att kunna köpa nya spelbara karaktärer från filmen (att tävla med), och nya lacker, grafik och filmklipp. Man kan välja kompakt (bara de lättaste banorna) eller full storlek (hela spelet). Först kan man bara köra i Kylarköping men sedan låses även Kylarprydnadens dal upp, och sedan Turbopasset.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt bra, och är i början väldigt svårt, innan man har lärt sig, men blir lite lättare när man är van. Det känns ganska långt (i alla fall när man har på full storlek), även om kapitel 2 och 5 känns lite väl korta. Minispelen är småroliga, Pistongdup-loppen spännande, men det är på vägloppen det roligaste kommer, eftersom de är mer varierande än Pistongcup-loppen. Men det känns som om man borde kunnatävla med lite fler karaktärer än man kan.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag verkligen en tia. Det känns väldigt bra och jag märker personligen ingen skillnad mellan spelet och filmen (nästan).

Spelkänslan ger jag också en tia, eftersom det verkligen känns som om man åker med.

Ljudet är det sämsta i spelet, även om också den är suverän. Det jag inte gillar med ljudet är att den ofta kommer efter karaktärerna har börjat röra på munnen.

Hållbarheten är nästan det bästa i spelet. Jag har spelet det ända sedan 2006 och tycker fortfarande att det jättekul.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10