Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bilar

PC
Bilar
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    14 juli 2006
  • Utvecklare
    Beenox
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.8

Fler fusk

Tips

Inskickat av broderna den 27/11 -10 14:30

Det finns fyra vykort i Kylarköping som är ganska svåra att få tag på, i alla fall om man är ny spelare.

Det första:
1. Kör dit man åker på slutet av vägloppet Docs utmaning. Efter uppförsbacken kommer man till en sväng, men du ska inte svänga utan fortsätt rakt fram. Då kommer det komma ett sådant väghinder som man ska hoppa över (hoppa = upp och sen ner).
2. Kör på den vägen som finns där. Snart kommer du komma till en korsning. Kör till vänster och följ vägen där.
3. Sedan kommer du komma till två jättestora hopp. Hoppa på båda, och sen kommer du komma till ett berg, där man kan köra åt två håll. Kör åt vänster, och följ vägen utan att ramla ner och snart hittar du vykortet.

Det andra, tredje och fjärde:
1. Kör till den vägen som man kör på vägloppen Shassens terrängutmaning, Docs undersökning, och Kylarköping GP (man ska alltså köra ner bredvid Willys kulle). Om du hoppar upp från vägen på rätt ställe (det är ganska litet, så du kommer nog att hitta det) så kommer du komma till en grusväg som kör uppåt. Följ den!
2. Då kommer du snart komma till ett litet hopp som du hoppar över och sedan ett större hopp. Om du hoppar över det kommer du komma till ett berg som har två hopp, ett åt vänster och ett rakt fram. Först, hoppa på det hoppet som är rakt fram, så kommer du komma till ett annat berg där det finns ett vykort.
3. För att komma ner ska du bara hoppa ner från berget och börja om. Åk samma väg, men den här gången ska du hoppa på det hoppet åt vänster. Då kommer du komma ett berg nedanför, och kör åt vänster på det, och följ den snurrande vägen där. När du är färdig kommer d att se ett till vykort. Ta det!
4. Om du sedan hoppar på bergen som är framför vykortet(eller åt vänster när man kommer ut från svängen), så kommer du snart se ett till vykort.

Hoppas du hittar dem!

Sen har jag en sak som är lite rolig. När du har fått minispelet Sheriffens hetsjakt, åk samma väg som du gör när du ska ta vykort 2, 3 och 4 i det föregående tipset (När du är Sheriffen, alltså). När du kommer till det berget med två hopp, hoppa på det hoppet åt vänster och bromsa på det berget du kommer till. Åk framåt, men sväng inte, utan åk nerför berget. Om man har på vanlig berättelseläge kommer man komma tillbaka till berget då, men inte på Sheriffens hetsjakt. Du kommer alltså fortsätta neråt och när du landar, åk bakåt. Då kommer du se att du är i Kylarprydnadens dal, men det är bara en bit av vägen som finns där.

Det var bara en sak som jag tyckte var lite rolig, och som jag gärna ville berätta.
Lycka till! Och hoppas du fattade!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.