Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBeach Life

PC
Beach Life
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  6 september 2002
 • Utvecklare
  Deep Red
 • Antal ägare
  18
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 4

Speltest av Weihsmaster

Inskickad av Weihsmaster den 05/09 -05 08:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Ett sk "tycoon"spel som utspelar sig på en ö eller strand. Bygg allt som behövs på en tropisk paradisö, från livvaktstorn till nattklubbar. Anställ säkerhetsvakter, städare och mekaniker. Skydda dina besökare från hajar, drunkningsolyckor och uttråkning. Allt detta samtidigt som du försöker tjäna så mycket pengar som möjligt.

Vad jag tycker om spelet
Man kan spela antingen i "sandbox" mode som låter dig bygga hur du vill eller spela de uppdrag som finns, men för att kunna spela en bana i sandbox måste du först klara uppdraget på den banan. Rätt så kul men inte mer än 2-3 timmar. Ingen större utmaning, men jag gillar tycoonspel så jag var tvungen att prova. Om du får det gratis eller verkligen vill ha det så, annars kan man vara utan det.

Betyg till spelet
De flesta sådana här "tycoon"spel känns inte så genomtänkte och verkar vara i stort sett likadana, antagligen för att utvecklarna inte lägger ner så mycket tid och pengar på dem eftersom målgruppen troligtvis är ganska liten (och eller inte vill betala för ett halvkasst spel). Ganska usel grafik, det går tex inte att rotera kartan så man kan se hur man bygger.

Totalbetyg: 4 Ljud: 5 Grafik: 3 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 4