Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield: Vietnam

PC
Battlefield: Vietnam
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 mars 2004
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    631
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.9

Speltest av Jenzor

Inskickad av Jenzor den 10/06 -05 13:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Hela spelet handlar om Vietnamnkriget. Man kan antingen vara U.S.A. eller Vietnamn. Man kan köra multi eller singelplayer. Spelet går ut på att ta över såkallade "capture points" eller flaggor som många andra säger. Man kan vara många olika saker t. ex rocket-launcher, sniper eller vanliga marine med colten.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra men ändå lite kasst för att de har inte uppdrag som på battlefield 1945. Men jag tycker det är sköna vapen i spelet framföralt Vietmans vapen, men jag tycker spelet är lite för laggit man måste ha bra grafikkort och ljudet är inte det bästa som finns direkt. Jag tycker att man ska köpa spelet stort om man inte har det.

Betyg till spelet
Grafiken får en 8:a för det är bra grafik men då laggar det ganska mycket och då kan man typ inte spela. Spelkänslan är bra för man lever sig lite in i rollen som militär, så spelkänslan får en 8:a också. Ljud däremot är ganska kasst för det är brus i bakrund och replikerna är samma hela tiden och det tycker inte jag är bra, därför får ljudet en 6:a. Hållbarheten får en 7:a för man kan spela ett tag men sedan blir det tråkigt.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8