Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2: Special Forces

PC
Battlefield 2: Special Forces
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    198
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.5

Speltest av Th3_Zh4d0w

Inskickad av Th3_Zh4d0w den 22/01 -06 11:39

Handling / story / vad man gör i spelet
I nya Battlefield2 Special Forces kan man göra mycket mer än i förra Battlefield2. Man kan spela natt baner och smyga upp bakom fiender. Skyttesoldater och antitanktrupper kan använda änterhake så du kan klätra upp på tak. Prickskytt och specialstyrkor kan använda linbana så dem kan fly från tak. Utnytja mörket!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jätte kul för nu kan man även använda nightvision och gasmask. Understöd kan skjuta i väg tårgas. Skyttesoldater kan kasta flashbang. Sela ONLINE och besegra dina fiender och få utmärkelser och medaljer och befodringar. Det är bra att man kan gömma sig i mörkret. Var prickskytt och använd din linbana för att byta till ett lägre tak.

Betyg till spelet
Det var jätte kul så alla borde spela det. Anslut dig till en grupp och kämpa genom striden. Eller inte skapa en egen grupp och döp den till vad du vill. Eller varför inte befälhavare och kontrollera alla grupper och ge dem en ut skällnig om dem missköter sig. Köp spelet och spela med fler lag än i battlefield2. OBS! Kräver Battlefield2.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10