Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2

PC
Battlefield 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    808
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av oblivionluve

Inskickad av oblivionluve den 23/05 -09 00:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Battlefield 2 är nästan det enda krigs-spel som man kör med tickets och kan köra samma bana flera gånger inte som ett krigs-spel där man bara gör uppdrag. Du kan spela online på detta spel men för att kunna spela på så många online-banor som möjlig ladda då ner den nyaste patchen.

Namn: Battlefield 2

Genre: Action

Releasedatum: 21 juni 2005

Battlefield 2 går ut på att köra banor singleplaer/online, När du spelar ska du ta över så många flaggor som möjligt om ditt lag har mer flaggor än hälften då förlorar fiendén tickets jättefort men om du har alla flaggor under en lång period då vinner ni. Man kan välja på olika soldater som doktor, skyttesoldat, specialstyrka, krypskytt etc. Man kan använda olika fordon som t.ex Bilar, pansarvagnar, flygplan, båtar, helikoptrar etc. Lagen är Amerikanska marinkåren, Kinesiska folkets befrielsearmé och Mellanösternkoalitionen.

Det finns olika miljöer på banorna som t.ex städer, kuster, våtmark, öar, o.s.v

Battlefield serien har gjort många andra spel som t.ex Battlefield 1942, Battlefield 2142, Battlefield Vietnan och ett antal expansioner.

Vad jag tycker om spelet
Battlefield 2 är ett jättekul spel ett av mina favoriter. Spelet har bra grafik.online läget är super. Jag gillar att sitta på helgkvällar och spela detta spel med en chipspåse bredvid, spelet är väldigt billigt det kostar mellan 150-250 kr. 2009/05/22. och kan köpas hos alla möjliga affärer som t.ex Gamestop, Onoff.

Betyg till spelet
Grafiken får en 7:a eftersom jag vet spel med mycket bättre grafik. Explosionerna är ganska verkliga dock l ite för mjukt.

Spelkänsla får en 8:a dels att ytan är och terrängen är ganksa realistisk och banorna är stora så att man har stor plats att röra sig på.

Ljudet får en 6:a p.g.a att ljudet är lite för skarpt

Hållbarheten får en 5:a när du har spelat spelet ett tag tycker du nog att spelet är lite småtråkigt eftersom du vet hur nästan varje bana fungerar.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8