Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 2

PC
Battlefield 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 juni 2005
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    808
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.4

Speltest av Popeye

Inskickad av Popeye den 07/07 -05 21:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om krig såklart... Man kan välja om man vill vara i de amerikanska styrkorna, kinesiska folkets armé eller mellanösterns styrkor.. Ni som gillade Battlefield 1942 + expansioner kommer älska Battlefield 2. Det finns cirka 50 vapen, 30 fordon och över 20 olika typer av utrustning. Behöver du hjälp med att t.ex spränga en tank men inte har varken granater, minor, C4 eller bazooka så kan du kalla på artelleri.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Battlefield 2 är ett väldigt bra spel för att det finns så mycket att göra, man kan låsa upp nya vapen om man spelar bra i onlinedelen och det känns nästan som att man är i Mellanöstern när man spelar.Du kan även vara vanlig soldat och bara följa order, eller vara gruppledare som leder sin grupp att följa order från befälhavaren. När du är gruppledare kan du även säga åt din grupp att t.ex. spränga en bro m.m. Och om du är befälhavare så säger du till gruppledarna vad dom ska attackera eller försvara. Spelet kostar runt 500 kronor i butikerna.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt väldigt snygg och dynamisk, och därför känns spelet levande. Spelkänslan är bra på grund av grafiken och ljudet och om du står nära en tank som skjuter så blir du yr i huvudet en kort stund och bilden blir suddig. Och ljudet i sin tur är mycket bra och även hållbarheten. Det går ganska fort att spela igenom banorna på singelplayerdelen men därför är multiplayerdelen desto roligare.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10