Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Battlefield 1942

PC
Battlefield 1942
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2002
  • Utvecklare
    Digital Illusions
  • Antal ägare
    1087
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7.8

Speltest av Black_knight

Inskickad av Black_knight den 19/01 -07 00:10

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är det första Battlefield som släppts och handlar om andra världskriget. Man kan välja olika lag, (axis och allies) och olika truppslag i de lagen som t.ex: Sjukvård (man har en liten sjukväska så man kan hela sina lagkamrater) Ingengör (man kan lägga minor, bomber och reparera fordon). Det finns flygplan, båtar, bilar, luftvärnskanoner och sådana grejer. Själv gillar jag flygplan bäst för det är jag bäst på :D . På Expansion packen, Secret weapons of WWII, Rode to rome och desert combat får man fler truppslag, fordon, lag, banor och liknande grejer. Jag har Secret weapons och Rode to rome men desert combat har jag aldrig spelat. Det hela går ut på att få ner motståndarnas poäng till 0, båda börjar med ett visst antal poäng. Man har baser, som man börjar på om man dör. Motståndarna kan ta över ens baser förutom några specciela. På de flesta banorna så tickar motsåndarnas poäng neråt om man har fler än 50% av baserna, men det finns baser där man ska ha nästan alla. Man förlorar en poäng om man dör och motståndarna förlorar en poäng om en av deras gubbar dör. Man kan säga olika kommandon åckso, som t.ex "Fire in the hole" eller "Go go go" och liknande. När man ska spela väljer man bana, svårighetsgrad och om man ska vara axis eller allierad. Det finns ökenanor, vattenbanor (man börjar på ett stort skepp och ska invadera en ö eller försvara ön mot angriparna) utbombade städer, skogsbanor m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är jättekul för det är så verklighetstroget. Jag gillar alla sorts banor, speciellt när man kör online. Det blir 100 gånger roligare när man kör mot andra spelare över internet. Har man expansion paketen så kan man köra ännu fler banor. Eller så kan man ladda ner banor som andra har gjort. Fast om man kör online så måste alla spelare ha den banan, annars funkar det inte.

Betyg till spelet
Grafik: Den är ju inte så bra men spelet är ju från 2002 så det är inte så konstigt. Det är blir bättre om man kör på högsta grafiknivån.

Spelkänsla: Spelkänslan är skitbra. Ökenslagen där man hoppar undan för en pansarvagn som kommer eller kastar en granat in i ett hus som man sen kan storma för att ta över basen som finns där inne.

Ljud: Ljudet är ganska bra också, pansarvagnarna och flygplanen låter väldigt verkligt, och alla kommandon som man kan ropa är också bra.

Hållbarhet: Jag fick det här spelet 2003 och det är ett av mina favoritspel fortfarande! Man kan köra nästan hur mycket som helst, eftersom det finns multiplayer.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9