Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Backpacker 3: Americana

PC
Backpacker 3: Americana
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    29 oktober 2004
  • Utvecklare
    PanVision
  • Antal ägare
    45
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 7.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/09 -06 16:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel är ett expansion pack på spelet Backpacker 3, och det finns även ett annat expansion pack som heter backpacker 3: Mediterraneo.

Om Backpacker 3:

Spelet går ut på att du ska resa runt i världen och tjäna så mycket pengar som möjligt och lära dig så mycket du kan om olika städer och arbeten.
Du väljer en stad att börja i, du får se en karta, olika sevärdigheter och arbeten, sedan klickar du på en sevärdighet eller ett arbete. På arbetet får du fem frågor om något som har att göra med just det arbetet, och du måste minst svara rätt på två av dem, om du gör det får du jobbet och tjänar en summa pengar, svarar du fel händer ingenting.
Om du klickar på en sevärdighet kommer du att få se en text om just det stället, och du får en fråga om något som har att göra med det landet eller staden du är i. Svarar du rätt får du ett antal poäng som visar hur mycket du kan om den staden. Ibland kommer det upp små spel eller andra saker som du har chans att vinna pengar i (eller förlora pengar i), dessa små spel är mycket underhållande. När du har gjort allting som kan göras i en stad får du resa vidare till någon annan stad, du kan resa med flyg, båt, buss, eller spårvagn, och dessa olika sätt att resa kostar olika mycket så kolla först hur mycket varje sätt kostar, man måste tänka på att spara så mycket pengar som möjligt.

Olika reseäventyr:

Det finns inte bara detta sätt att spela spelet på, man kan spela olika reseäventyr också, det ändrar vad spelet går ut på. Det finns ett som man har som mål att man ska veta så mycket om städerna som möjligt, ett som man ska veta hundra % om alla jobb, ett som man ska leta efter ett försvunnet inka smycke genom att åka till olika städer osv.

Om Backpacker 3 americana:

Detta spel är likadant som Backpacker 3, det enda som är skillnaden är att det finns mer städer i amerika, några fler jobb och ett nytt reseäventyr som går ut på att man ska tävla i frågesport i två städer i varje världsdel. En annan ny grej är att man kan åka bil genom hela amerika, detta är gratis så då sparar man pengar. OBS. Du måste ha Backpacker 3 installerat för att Backpacker 3 americana ska fungera!

Multiplayer mm.

Du kan också spela flera spelare mot varandra både över internet och vid samma dator då får man tävla genom att vinna städer, man vinner en stad genom att svara rätt och snabbast på så många frågor och arbeten som möjligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var väldigt roligt, det var en rad nya saker i Backpacker americana som inte fanns i Backpacker 3, så jag rekomenderar att köpa Backpacker 3 americana om du redan har Backpacker 3. Det roligaste med spelet var att det fanns ett nytt reseäventyr med frågesport, det tyckte jag var roligt. En annan sak som var väldigt roligt med spelet är en funktion som redan finns i Backpacker 3, det är att man kan spela mot varandra. Det är roligare än att spela själv tycker jag, därför att då blir det mer tävlan.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra, det är en blandning mellan animerat och verklighet och det tyckte jag var häftigt.

Spelkänslan är bra, men jag kan inte säga att man lever sig in i spelet alltför mycket.

Ljudet är mycket bra, musiken är perfekt och passar verkligen in, det enda som kunde vara bättre är att det kunde vara musik eller ljud oftare.

Hållbarheten är ganska bra, man tröttnar inte så lätt, men efter ett tag så gör man det, speciellt om man inte spelar något reseäventyr.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7