Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Armies of Exigo

PC
Armies of Exigo
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    10 december 2004
  • Utvecklare
    Black Hole Games
  • Antal ägare
    34
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 7

Speltest av hastalavis

Inskickad av hastalavis den 15/10 -06 11:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Armies of Exigo utspelar sig i det forntida landet Exigo. I Exigo finns ett antal olika riken, som styrs av dvärgar, alver, och människor. Människorna kallas för The Empire. För hundratals år sedan stod ett krig i Exigo, som kallades The Rage. Dem stridande var människorna, allierade med alverna, som försvarade sina riken mot Beast's, odjur från The Howling Plains i väst. Kriget avslutades av en stor trollkarl från Empire's magiska råd, Magi. Beast's drevs tillbaka. Men striden tog också denne stora trollkarls liv.

Nu har det gått en lång tid. Beast's har hållit sig borta från människornas och alvernas riken. En ny trollkarl, Alric do Rei, har tagit platsen som ledare över Magi's råd. I denna tid, kommer rapporter om att Beast's har siktats vid landets gränser, och börjat anfalla städer och byar.

Alric du Rei ger sig ut för att möta dem, och han får allierade i form av alver, dvärgar, och från andra de4lar av Exigo. Men han märker snart, att detta krig kommer att bli värre än The Rage någonsin var. En ny fiende har uppenbarat sig. En fiende så kraftfull, att Alric måste använda alla resurser, för att förgöra dem...


Detta spel är ett Tre-kampanj-spel. Man kan spela som alla dem tre olika raserna: Empire, Beast, och The Fallen. Men man måste klara dem i rätt ordning: Först när man klarat Empire, får man vara The Fallen. Och först när man klarat The Fallen, får man vara Beast.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är ett riktigt bra strategispel. Ett spel som man ( eller i alla fall jag ) kan spela timmar i ända, utan att tröttna på. Att spelet är på engelska gör förstås det hela en aning svårare, men jag tycker mycket om det här spelet. Det är värt det tredubbla priset till vad det såldes för. Detta spelet rekommenderas starkt av mig. Det här spelet borde många få pröva på att spela.

Betyg till spelet
Alla varelser; människor, alver, dvärgar, beast's, och The Fallen's arméer, har något verkligt över sig. Som om det inte var bara ett datorspel, utan ett riktigt krig. Spelet tar en med till landet Exigo. Ingen tvekan om den saken. När man spelar, är det som om man verkligen vore där själv, och lade upp strategier, som ska resultera i, antingen vinst, eller utplåning.
Ljudet i spelet är inte det bästa. Men det är ändå inte dåligt. När någon blir skadad, så skriker dem. Ibland kan man höra en fågel kvittra. När en stor sten faller ner, hörs braket. Spelet är riktigt bra.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10