Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura

PC
Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    14 augusti 2001
  • Utvecklare
    Troika Games
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Cooto3s den 14/09 -08 01:23

För att få pengar och extra XP/Fate Points.

Uppdrag:
I början på "Crash site" Så går du in i grottan som och snackar med det spöket och tar han uppdrag, alltså att döda "Abralah", så du går dit, snackar med Abralah och tar hans uppdrag istället. Sen går du tillbaks till spöket och frågar vart hans polare är (som har Abralahs' artefakt). Var noga med att inte vara för elak mot spöket utan var så vänlig som möjligt annars funkar det antagligen inte. Ta reda på vart han polare bor och gå dit och döda honom, ta artefakten och lämna till Abralah. Nu så dödar du Abralah (efter du lämnat artefakten) och går tillbaks till spöket och berättar, så har du fått XP för 2 uppdrag. Du förlorar dock alignment när du dödar Abralah men det får man tillbaks väldigt lätt ändå.

Pengar:
I början av spelet så är det väldigt bra att ha mycket pengar. Så då gör du som så att du går in till Rezziente. Ställer dig bakom honom, sparar, och pickpocketar hans nyckel. Sen säljer du skit till honom som du inte vill ha, och sen tar du nyckeln och går in i hans rum, öppnar han kista och plockar tillbaks dina saker. Sen kan du sälja dem igen och igen tills han har slut på pengar (han får nya pengar efter ungefär 2 dygn).

I slutet av spelet I Tarant så har du även ett uppdrag som handlar om Throgg nånting. Det kommer att stå i tidningen tills du gjort uppdraget. Detta uppdrag kan ge dig 3 fate points om du gör det rätt och är mycket i persuasion. Utanför hans hus så står det 3-4 vakter, en gnome/halfling och en till "captain of the guard". Prata med båda och ta deras uppdrag. Gå in din throgg, och övertala honom att smyga ut på natten istället för att döda vakterna. Sen går du ut, lämnar uppdragen till gnomen och får ditt fate point. Sen går du in igen och dödar honom så får du yttligare 2 fate points och så kan du lämna in questet till the captain of the guard för extra XP.

Lägger även till min favorit spec. Har nått max level med honom i singleplayer (50), Körde på fullt i melee, dodge, dexterity och strength så dödar du allt på 1-2 slag. Sen körde jag på pickpocket och persuasion, så nu är jag en melee/dodge master, med ungefär 8 anhängare (persuasion master gör det möjligt att ha hur många som helst) och ungefär 160.000 coins.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.