Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











American Conquest

PC
American Conquest
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    14 februari 2003
  • Utvecklare
    GSC Game World
  • Antal ägare
    63
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.3

Speltest av Irish

Inskickad av Irish den 28/01 -06 13:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som i vilket vanligt strategispel som helst ska du välja ett folk, bygga upp din stad och armé. När du sedan är redo (och de eventuella fredstiden är slut) gäller det att döda din motståndares armé och bönder samt occupera eller förstöra motståndarens alla byggnader. Du får dock inte glömma bort att du måste kunna försvara dig om din motståndare lyckas ta sig till din bas.

Vad jag tycker om spelet
American Conquest är utan tvekan ett av de allra bästa strategispel jag någonsin har spelat. Reallismen är otrolig och dess like är något som jag aldrig sätt. Bara det att skotten/pilarna inte alltid träffar och dessutom sprids, precis som de gör i verkligheten är väldigt positivt och dina gubbar måste även ladda om mellan sina skott.
De olika folkslagens gubbar är relativt historiskt korrekta och framför allt indianerna har korrekta soldater som definitivt höjer spelkvalitén.
Grafiken är, trots att den ser väldigt datorgjort ut, väldigt bra och man kan inte göra annat än att förundras av den.
Det enda som egentligen är negativt med American Conquest är att det tar en halv evighet att bygga upp din armé och sedan ytterligare en halv evighet innan du kan lyckas vinna, även med hjälp av allierade.
Men i det stora hela är detta ett mycket bra spel som jag varmt rekomenderar till dig som gillar realisktiska strategispel.

Betyg till spelet
Grafiken är som sagt väldigt bra och verklighetstrogen, men när gubbarna går ser det lite overkligt ut då de glider fram medans de går vanligt. Vissa byggnader är också lite klena men däremot är skeppen otroligt vackra.
Spelkänslan är mycket bra och realiskmen slår alla andra strategispel jag någonsin spelat.
Bakgrundsmusiken är ganska tråkig men däremot är ljuden från kanonerna, gävären och de skrikande indianerna mycket bra och även denna delen slår de flesta andra spel.
Ja, vad ska man säga om hållbarheten? Det är ett evighetsspel men det fungerar bra nästan hela tiden.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 7