Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Age of Wonders

PC
Age of Wonders
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    31 Oktober 1999
  • Utvecklare
    Triumph Studios
  • Antal ägare
    90
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.9

Speltest av hel_man

Inskickad av hel_man den 09/03 -06 21:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Age of Wonders är ett tur baserat strategi spel där man antingen kan spela tutorial, campaign eller scenario. Om man aldrig har spelat spelet förut så kan det vara bra att köra tutorial banan först. Det är som en tränings bana.
Campaignen är själva storyn i spelet. Det handlar om att man ska ta tillbaka sitt forna land, Walley of Wonders. Det finns många banor på campaignen. I början är det lätt men det blir svårare banor hella tiden.
Om man spelar scenario så finns det många olika banor att välja mellan man kan också välja svårighetsgrad. Du kan spela som 12 raser: människor, Azracs, Frostlings, Alver, Dvärgar, Orcher, Undead mfl. Det finns massor av olika soldater, monster och andra gubbar att bygga eller slåss mot.
Man kan också göra egna banor och sedan spela dem på scenario. Man kan även spela multiplayer mot andra.

Vad jag tycker om spelet
Age of Wonders är ett väldigt kul spel som är svårt att tröttna på. Det finns många roliga banor att spela, många raser och gubbar. Det är ganska mycket strategi i spelet så det är ett kul spel om man gillar strategi. Det jag tycker är roligast är scenario. På alla scenarios är det olika många raser.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är bra. Kanske inte den bästa. Men inte den sämsta heller. Det är inte speciellt detaljerat heller men det behövs inte på det här spelet.

Spelkänsla: Man får en ganska bra spelkänsla av det här spelkänsla inte perfekt men nästan.

Ljud: Det är jätte bra musik, men när man slåss låter gubbarna lite konstigt.

Hållbarhet: Detta spel håller nästan hur länge som hellst. Det är väldigt kul och rekomenderas för alla som gillar strategi spel

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8