Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires III

PC
Age of Empires III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  544
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av daybreak

Inskickad av daybreak den 02/07 -07 12:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Age of Empires är det nyaste spelet i, vad den är nu i allafall, trilogin. Age of Empires är en klassiker, som har spelats i över sju år. Denna tredje "klassiker" utspelar sig på 1800-talet, och går ut på, i likhet till alla spel från gångna tider, att erövra världen. Man kan vara t.ex. fransmän, spanjorer, portugiser, ottamaner (turkar), britter och preussare, för att inte tala om ryssarna och holländarana. Man är en historisk person, som fransmännen är man "Napoleon", som ottomanerna "Suleiman the magnificent" och som Spanien "Queen Isabella". Kort sagt, man ska försvara sitt rike och samtidigt utöka det.

Vad jag tycker om spelet
Grafiken är toppen, det är ganska noggranna detaljer när arbetarna bygger och hugger ved, och när soldaterna skjuter och dör. Spelkänslan är i princip botten, man vill bara starta om och man tröttnar snabbt. Iallafall om man är en strateg.
Ljudet är i hög kvalité och får en nia samtidigt som hållbarheten, är ungefär samma sak som spelkänslan, får en svag trea.

Betyg till spelet
grafiken är väldigt bra. Jag har en dator som inte är särskilt bra, fast spelet funkar någolunda ändå. Så det är ganska bra grafik för en inte lika bra dator, så detta spel funkar på de flesta datorer. Om man skjuter på en båt, så flyger t.ex. masterna av, sedan nånting annat. Grafiken får en nia.
Spelkänslan är ABSOLUT inte vad den borde ha varit. Man tröttnar på det ganska snabbt. Jag är en sån som kan spela ett spel väldigt länge, som Rome: Total war i två och ett halvt år, men detta spel blev tråkigt efter TVÅ dagar. Man vill starta om spelet och man önskar att det fanns mer alternativ till i princip allting. Spelkänslan får en otroligt låg trea. Ljudet är hög prestanda, ljudet är ungefär det bästa på hela spelet. Man hör de flesta kanonkulor, gevärsskott etc. Ljudet får en mellanstark åtta. Sedan kommer vi till hållbarheten, som har samma betyg som spelkänslan. Hållbarheten och spelkänslan går hand i hand. Hållbarhet gör att man vill spela spelet längre, och spelkänslan gör samma sak. En svag trea till hållbarheten och spelkänslan.

Tack för att ni läste

// daybreak

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 3