Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires III

PC
Age of Empires III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  544
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/04 -06 11:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar väljer ett av åtta olika länder som Britterna, Frankrike mm. Sedan gör man en explorer ( En Ledare som är starkare en många andra gubbar) som du döper till vad du vill ( du kan skriva roliga namn, en av mina heter Potatohead). Sedan gör man en stad. Det handlar om att förstöra fienden. Man kan slå ihop sig med indianer och kämpa. Förstör eller bli förstörd.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är as kul. Grafiken är jättebra. När man skjuter med kanoner på byggnader försvinner delar av huset. När man skjuter med skepp försvinner ibland masten när en kanonkula träffar den. Detta är nästan likadant som de förra bara att det är en annan tidsolder och man har gevär. Om gevärsoldater kommer i närstrid tar dom fram svärd eller dolkar att försvara sig med vilket är nytt. Din stad i europa ( I spelet är man i Amerika precis när de har hittat det) kan skicka krigare, mat, ved, guld och uppgraderingar. Historia uppdragen är kul. Man kör från början med en riddare som heter Morgan. Han slår ihop sig med en pirat som heter Lissey. Tillsammans försöker de hitt ´´Månens sjö ( Jag vet, det låter fult på svenska)´´ Sen är det samma släkt men andra tidsåldrar som uppdragen håller på.

Betyg till spelet
Grafiken är så cool. Som jag sa förut, delarna flyger från byggnader. Spelkänslan är för bra. Jag döpte en gubbe till mitt namn och det känns som om det är jag som står där och skjuter Turkiet, Frankrike mm.
ljudet är otroligt bra. Det är skönt att höra musketörenas´rop och skott. Håller 1000000 år.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10