Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires III

PC
Age of Empires III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  544
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: Nybörjare på ESO-multiplayer

Inskickat av niwn den 17/03 -08 07:25

För nybörjare på ESO Multiplayer.

Som sagt finns det en hel del förklaringar på AoE 3 ESO Online som har skapats av folk som spelar där. Namn på vissa spel som en medlem skapat kan heta: 2vs2 NR 45 NB HM. Nu kan det vara svårt att veta dessa innebörd. Därför tänkte jag göra en kort ordlista.

Nr - No Rush - oftast står det NR 45 vilket betyder att det är No Rush 45. Som i sin tur betyder att man inte får attackera på 45 minuter.

Tips till No rush: Börja inte göra soldater förrän det är 10 - 5 minuter kvar. Utan samla på resurser och utveckla så mycket som möjligt. Det är det som är meningen med No rush. Gör även murar för att försvara dig en stund innan no rushen är över.

NB - No Blockade - No blockade betyder att det inte är tillåtet att köpa Blockade uppgraderingen från huset Capitol. Den är ofta väldigt dyr och gör så att motståndar lagen inte kan beställa homedeliveres. Alltså sina kort från sin stad.

HM - Half Map - Half map betyder Halva kartan och det betyder att du inte får göra byggnader på andra sidan kartan. Utan endast på din sida. Däremot få du ha byggare eller soldater på andra sidan.

Tips till Half map. Se till att ha din Barack så nära som möjligt utan att vara över halva kartan. Så slipper dina soldater gå så lång för att nå matchen. Skaffa också en mur precis på halva kartan så du marker din del av kartan.

NS - No Spies - No spies är ännu en uppgradering du kan köpa på Capitol byggnaden. Det gör så du kan se vad din fiende ser. Regeln betyder att du inte får köpa denna uppgradering. Spies = spioner

Rush - Rush är motsattsen till No Rush. Vilket betyder att du kan attackera när du vill.

Spelstilar:

FW - FW står för Fort Wars som är en sorts spel stil, jag har själv inte en sån stor aning då jag aldrig spelat det.

FFA - Free For all. En match där alla spelar mot alla

Cat VS Mice - Också en spelstil där ena laget får en byggare som är oerhört snabb på att bygga och tål väldigt mycket. Denna byggare få inte dö, då förlorar det laget. Det andra laget får ett fort som producerar krigare hela tiden. Med dom ska det laget försöka döda det andra lagets byggare.

Det var en kort förklaring på det mesta som dyker upp på ESO Online.

Fusket har betyget 6.8 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

BlackTiger den 25/07 -08 21:48
jag fattar inget med jag tyker att du bhöver eeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn 10:a

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.