Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires

PC
Age of Empires
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  26 oktober 1997
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  1159
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 6.2

Speltest av Sireman

Inskickad av Sireman den 29/01 -06 14:55

Handling / story / vad man gör i spelet
man kan välja mellan tre historiska länder som egypten och deras nil flod och andra flera länder.Du ska försöka ta till baka det andra länder tagit ifrån dig och ta bort dina fiender från ditt territorium age of empires heter "rikernas tid "som egypten var och hittiterna det är lite konstigt att inte hannibal från karthago inte var med i spelet.. nåja har inte klarat den hela spelet så kanske jag har lite fel men själva spelet går ut på att du ska klara dig själv och kunna erövra på nåt skumt vis

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är helt okej men det tar så mycket tid att kunna bygga sin armé och så vidare och uppgradera det tar mycket tid att spela och det jag tycker om att man MÅSTE planera vad man ska göra för att befria sig från dina fiender det krävs nerver kallt huvud och så klart måste man vara ganska smart det är därför det heter strategi spel för att man ska kunna använda sin hjärna och kunna veta vad man ska göra. och att man kan spela random map,deathmatch,och scenariobuilder. Man får välja hur man får börja spelet.

Betyg till spelet
Grafik är helt okej för att spelet visar såna detaljer som man helt enkelt inte lägger märke till.spelkänslan är okej för att man lägger inte märke till från början av spelet men när man håller på att spela efter 20-25 min så känner man sig som en kommander och skickar dina infantrier mm. Ljudet är ganska bra för att spelkänslan får man tacka för att ljudet är så bra att man kan känna sig inne i spelet ja efter 20-25min.
hållbarheten är lång det finns många banor att spela på många många banor.och det får dig att fortsätta spelet

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5