Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











AdventureQuest

PC
AdventureQuest
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    21 juni 2002
  • Utvecklare
    Artix Entertainment, LLC
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.7

Speltest av antondenstor

Inskickad av antondenstor den 12/01 -06 08:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Ibland kan man tycka att Adventure Questär så fult gjort att man skrattar men det är riktigt roligt att spela. Man börjar i en stad som heter battleon och därefter börjar man alltid där när man loggar in, istället för att gå omkring med din account så trycker du på olika knappar för att flytta dig runt i världen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är sådär, det är riktigt roligt i dom första månaderna man spelar det sen börjar man tröttna lite. Dom första 2 gångerna man spelar kommer man alltid in, efter det kommer man inte in så ofta. Men om man blir guardian kommer man alltid in, det dåloga med det är att det kostar så mycket.

Betyg till spelet
Grafiken är värkligen inte snygg, dom har gjort allting i flash men det är fortfarande roligt att spela. spelkänslan är sådär, det känns ju inte precis verkligt för det är ju tecknat hehe.... det finns ingen bakrunds musik vilket är ganska dåligt men det är bra special effekter så därför får det en 7:a. Man orkar spela spelet ett tag, ungefär några månader sen tröttnar man på det men oftast orkar man spela nästan et år därför får det en 8:a

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 3 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 5