Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAdventureQuest

PC
AdventureQuest
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  21 juni 2002
 • Utvecklare
  Artix Entertainment, LLC
 • Antal ägare
  288
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.7

Speltest av L1NK

Inskickad av L1NK den 14/12 -05 17:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Adventure Quest är ett kul RPG spel, med många vapen, uppdrag och monster. Du är en karaktär, som du själv får bestämma om hur den ska se ut, och kan sedan på lite högre level, välja vad du ska utbilda dig till. T.ex. Ninja, Fighter, Dragon slayer och så. Alla olika raser har olika egenskaper och olika special attacker. Man kan även betala en slant i IRL pengar, för att kunna bli en så kallad "Guardian", då finns det ännu fler möjligheter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt kul i början. Men det kan bli lite tråkigt när man har spelat ett tag. Grafiken är helt okej, men ljudet saknas mycket, det ända man hör är attackerna.
Experience systemet funkar bra och alla vapen har perfekta priser. Vad jag har märkt, har jag inte sett en enda bugg spelet. Jag saknar ett flerspelarläge, som man kan spela mot sida kompisar online.

Betyg till spelet
Grafiken är lite speciell, typ lite tecknat. Men jag gillar den.
Det ända ljud som hörs är när man gör attacker, dricker potions och går upp i lv, så det är väldigt tyst. Ett tips är att sätta på nån bra låt sammtidigt som du spelar.
Spelkänslan sänks väldigt mycket p.g.a. att ljudet är så fjuttigt, men karaktärerna kan göra rätt häftiga moves å specialattacker tack vare grafiken.
Adventure Quest håller ett tag, men inte jätte länge, det saknar även multiplayer altenativ, vilket gör hållbarheten lite kortare.

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 3 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 5