Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











4x4 Evolution

PC
4x4 Evolution
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    29 oktober 2000
  • Utvecklare
    Terminal Reality
  • Antal ägare
    83
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 6.5

Speltest av FSL

Inskickad av FSL den 25/05 -05 11:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Du kör suvar, du kan antingen köra vanligt race, du väljer motståndare och varv, du väljer banor, du väljer färg och växellådor mm, du kan även ha karriär. Du har pengar som du köper uppgraderingar och bilar för. Du får pengar genom att tävla, fast du måste klara dig tillräckligt bra i så fall!

Vad jag tycker om spelet
Bra, ju mer du gasar, desto mindre varvar bilen ner när du växlar upp, t ex om du varvar 4000 varv i minuten i släpper gasen och växlar upp kanske bilen varvar ända ner till 2000 varv i minuten, men om du växlar upp med gasen i botten när du varvar 4000 varv i minuten så kanske du bara varvar ner 2500-3000 varv i minuten, växellådan funkar som en riktig växellåda!

Betyg till spelet
Grafiken är OK, du kan välja grafik först när du startar spelet, om du väljer högsta grafik så blir det fortfarande "bara" OK, bilen är fin och verklig, men allt övrigt är rätt suddigt, känslan är OK, men du kan inte ha kameran inuti bilen så att du ser ratten och instrumentbrädan, men du kan i alla fall ha kameran framför bilen och du har en hastighetsmätare och varvräknare, känslan är helt OK om du har ratt och Joystick som växellåda, ljudet är bra; motorn och musiken är helt OK, men datorstyrda bilarna har ingen motor och ingen AI, de krockar i dig bara sådär, ganska overkligt, hållbarheten är OK, du kan spara dina repriser och ha kul med dem!

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7