Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWii Sports Resort

Nintendo Wii
Wii Sports Resort
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  24 juli 2009
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  85
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 5.4

Speltest av Apower

Inskickad av Apower den 23/02 -10 19:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är ett sportspel med ett antal olika idrotter. Det medföljande "Wii Motion +" kopplat till din kontroll och gör att kontrollen reagerar bättre och snabbare. Man kan spela basket, fäktning, pingis, cykling m.m.

Det finns spellägen (väldigt få) som man kan spela själv. Ett exempel på dessa är "showdown". Då ska man fäkta sig igenom en lång bana med motståndare. Det finns också spellägen då man bara kan vara flera. Ett av dessa är "dogfight" då man ska skjuta ned sin motståndares flygplan. Spelet är mycket underhållande och semestermiljöerna är mycket trevliga.

Vad jag tycker om spelet
Wii Sport Resort är enligt mig främst ett partyspel, som man inte ska spela ensam. Det är helt okej att spela själv, men om man är flera är detta en upplevelse. Spelet är kul och är man flera kommer man garanterat sitta i timmar och spela detta. Är man ensam tröttnar man dock ganska fort. Hela ö-världen man är på är vacker och vissa av spellägena är roliga att spela ensam.

För varje idrott finns som sagt flera spellägen vilket ger större valfrihet. Jag tycker att priset för spelet är bra och "Wii Motion +" uppfyller kraven. Enda nackdelen med den lilla apparaten (som sätts in i kontrollens USB-port) är att den behöver stabiliseras ibland. Detta gör man genom att lägga den upp-och-ned på ett plant och stabilt underlag.

Betyg till spelet
Kvaliteten på bilden är ganska bra och som vanligt med Nintendos spel så är miljöerna vackra.

Spelkänslan får en åtta eftersom "Wii Motion +" ser till att kontrollen reagerar snabbt och bra!

Ljudet och musiken är inte så bra, men det tänker man inte så mycket på.

Hållbarheten är ganska låg eftersom man tröttnar ganska lätt när man spelar ensam. Har man dock någon på besök kan man alltid plocka fram det här spelet!

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 8