Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Wii Sports Resort

Nintendo Wii
Wii Sports Resort
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  24 juli 2009
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  85
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 5.4

Speltest av tehrollspel6

Inskickad av tehrollspel6 den 18/09 -09 21:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska helt enkelt delta i olika sporter. Det finns tolv stycken med två eller tre olika lägen i varje. Sporterna är: Svärdskamp, bowling, golf, wakeboard, basket, bordtennis, bågskytte, luftkamp, kanotpaddling, cykling, frisbee och jetski. Spelet använder sig av Wii MotionPlus. Med den så kopieras ens rörelser mer exakt vilket gör spelet roligare och svårare. Svårare är ett litet minus i sidan. Roligare är ju såklart ett plus.

Vad jag tycker om spelet
Ja, det är bra, men samtidigt är det lite buggigt, vilket är en nackdel. Med tanke på att Wii MotionPlus används av spelet så är det, ja, lite svårare. Fast det har lyckligtvis inte hindrat mig från att klara alla sporter. Än. Jag märker skillnad i golf och bowling, eftersom att i bowling i Wii Sports krävdes endast pyttelite precision och lite styrka. Man kunde svänga hejvilt med armen. Ett exempel är att om Wii Remote är riktad mot din TV så håller du ner B och så "kastar" du klotet. Då, om man ska kasta det åt höger så svänger man med armen åt höger, inte vinklar Wii Remote. Man måste vinkla den åt höger i Resort. Skillnad? Ja.

Betyg till spelet
Grafik: Ett Wii-spel som innehåller Miis kan aldrig få bra grafik. Titta bara på deras händer! Två kulor (det lät misstolkat) som svävar i luften! Och ibland har de inga ben! Fy, Nintendo. Allvar.

Spelkänsla: Kul.

Ljud: Overkligt.

Hållbarhet: Man tröttnar till sist.

Märkte du? Inga tior.

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 3 Grafik: 3 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 6