Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    734
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 01:01

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spelet finns det fem olika sporter, tennis, baseboll, bowling och boxning.
På tennis kan du spela upp till fyra personer! Du kan även spela flera spelare på de olika sporterna, det finns också träningsläge för varje sport.

Du kan även spela så att du möter själva Wii't och vinner du, får du något som kallas för Skill Point. Men förlorar du, får du kanske minus i skill point.

Du spelar med en vanlig kontroll som alltid följer med när du köper själva Wii't och om du t. ex. slår med högerhanden i tennis så slår du en fourhand o.s.v.

På skärmen är du en av dina 'Mii(s)', som du själv kan skapa.

Vad jag tycker om spelet
Spelet följer ju alltid med när man köper ett Wii, och det gör ju inte spelet så speciellt men det är ändå grymt kul! Inget går upp mot att krossa sina vänner i en tennismatch.

Jag har haft mitt Wii i över ett år, och jag har fortfarande inte tröttnat på detta spelet!
Man kan ju som sagt spela mot kompisar eller bara mot Wii't. Baseboll är ju lätt det roligaste enligt mig!

Betyg till spelet
Grafiken är inte så särskilt bra precis, inte så mycket detaljer o.s.v. Ibland kan det kännas lite barnsligt, men det är helt tvärtom egentligen! Den duger och lite därtill, och det är det viktigaste, så 8/10!

Spelkänslan är ju klart i världsklass då man själv styr varje slag etc, och tro mig, man får träningsvärk om man inte är van! Hehe, men den är grymt bra, så, 10/10!

Ljudet är helt okej! Musiken gillar jag på något sätt, lite skön att lyssna på och ljudeffekterna som man hör när man t.ex träffar en boll i baseboll så låter det från både TV'n och kontrollen! 9/10.

Hållbarheten är riktigt bra, inget som man tröttnar på i första taget men efter ett tag så känns det lite segt, men då är det bara att ringa kompisarna och möta dem!
9/10.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10