Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    19 november 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    734
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av oscar_pett

Inskickad av oscar_pett den 14/01 -07 21:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Wii Sports är ett sport spel som följer med när man köper Wii. Det finns 5 olika sporter som man kan spel vilket jag tycker är för få sporter. Man gör ungefär som man gör i verkligheten, till exempel när man spelar Tennis så slår man i luften som om det var ett tennisrack. Sporterna är:

Baseball: Man ska slå som om det var ett Baseball trä, man kastar sedan efter att man fått 3 out. Då motståndarna slår. Man kan spela 2 spelare men då

Tennis: Man slår i luften som om det vore ett tennisrack. Man kan bara spela dubbel och man kan välja om man ska styra både den där fram och den där bak eller att datorn styr en av dom. Man springer dock inte utan det styr datorn. Man kan välja genom att spela bäst av 1, 3 och 5 game. 4 spelare kan spela samtidigt.

Golf: Man slår som om det vore en golfklubba. Hur långt bollen kommer beror på hur hårt man slår. Man kan välja 3 banor där kan man välja 3 svårhets grader och så kan man spela alla 9 hål. Man kan spela 4 spelare med en kontroll.

Bowling: Man ska slänga klotet som på riktig Bowling. Man kan inte välja mellan olika saker på det man kan bara spela vanliga. Man kan spela 4 spelare med en kontroll.

Boxning: Här boxar man genom att slå som i verkligheten. Svårhetsgraden på dina motsåndare beror på din Skill level. Man kan spela 2 spelare.

Skill level: När man spelar en match på en sport så belönnas man med Skill level. Får man 1000 så blir man Pro. Man kan också få minus i skill level.

Training: Här gör man olika minispel och belönnas med en medalj. I medaljer finns brons, silver, guld och platina.

Fittnes: Man gör 3 minispel och beroende på ditt resultat i minispelen så får du en age efter det. Agen beror på dina resultat i minispelet och det bästa är 20. Man kan bara göra detta 1 gång per dag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt. Det är det enda spelet som fått min mamma att spela och som har fått pappa att spel på år. Ja det enda sedan lolo (eller vad det heter) till NES. Fast jag tycker att det är för få sporter. Som sagt så får man med det gratis när man köper Wii så du behöver inte tänka på om du ska köpa det eller inte. Men om du vill att din familj ska börja spela så är detta rätt spel.

Betyg till spelet
Grafik: 4! Nintendo har inte satsat på grafik. Men ändå ganska fina miljöer på golf fast det är verkliga bilder.

Spelkänsla: 10! Man gör som man gör i verkligheten!

Ljud: 7! Musiken är ganska bra och det är kommentatorns röst och publikens jubel också. Inget speciellt men förtjänar en 7:a.

Hållbarhet: 7! Man tröttnar efter en stund. Men att spela golf med familjen sitter aldrig fel.

Totalt: 7! Ett spel med bra spelkänsla och ingen vidare grafik. Ett spel som får familjen att spela.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 4 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10