Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Wii Play

Nintendo Wii
Wii Play
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 februari 2007
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    135
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.1 6.7

Speltest av Emziizz

Inskickad av Emziizz den 13/08 -08 21:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Wii Play är ett spel till wii som är skapat för att man ska bli säkrare och mera målsäker med wii-kontrollen och nunchucken.

Det finns flera olika spel att välja bland. Du kan spela airhockey, spela ett galet ko-spel, skjuta med kontrollen eller
vad som passar dig! Välj fritt bland spelen och försök att få över dina highscore poäng.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var mycket bra! Det kanske inte riktigt är ett spel som man blir fäst med hela tiden men för nybörjare på Wii är det jättebra. Har man ingenting att göra kan man spela minispelen på spelet. Eller om man har en kompis hemma kan man bara sitta och ha roligt med Wii Play.

Jag tyckte att man lärde sig snabbt i spelen vad man skulle göra och till och med min 5åriga lillebror klådde mig!

Betyg till spelet
Grafiken vad jättebra! Det var ett dataanimerat spel med mycket detaljer. Jag ger grafiken en 8:a!

Spelkänslan var strålande! Man riktigt kände när man råkat slå till nåt att det vibrerade i kontrollen! När man skulle köra pingis så om man slog till för hårt så åkte bollen för hårt iväg och när man styrde sin ko så var det precis som att man höll kon med en sån som hästarna har. Om man drog upp kontrollen, hoppade kon!

Ljudet var härligt! Musiken till spelen var passande och man kunde höra kor som råmade, en smäll när man råkat springa på något, kanonerna som träffade i militärspelet och skotten i skjutspelet! En solklar nia!

Hållbarheten var däremot inte lika strålande. Det är okej att spela spelet lite då och då men inte för ofta för man tröttnar ganska snabbt på det. Så hållbarheten var lite halvkass.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 9