Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WarioWare: Smooth Moves

Nintendo Wii
WarioWare: Smooth Moves
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 januari 2007
  • Utvecklare
    Intelligent Systems
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 7.2

Speltest av oscar_pett

Inskickad av oscar_pett den 24/02 -07 15:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Story: Wario gör det han gör allra bäst, äter och kollar på TV. Men någon liten fuling har tagit maten, det tollerera inte Wario så han springer efter krypet, men tjuven var snabb och helt plötsligt befinner sig Wario i ett tempel. Där låg det något konstigt det var av sten och var långt med något som såg ut som knappar. Hur som helst så borde den vara värdefull och Wario älskar pengar nästan lika mycket som mat så han tar den. Men en stor sten kommer rulllandes mot honom i samma sekund som han lyfter sgten saken.

Vad man gör i spelet: Man gör massa minispel. Om man klarar ett visst antal minispel så kommer man till ett Boss Stage som är lite längre än dom andra minispelen, som för övrigt bara är 5 sekunder. Boss Stage betyder inte att det är en boss utan det är bara längre minispel, men ibland så är det bossar på Boss Stagen. När man klarat Boss Stage så ser man en film sekvens sen så kommer man till staden. Då brukar det oftast poppa upp nya karaktärer att göra minispel åt. Då blir det en film, minispel, en Boss Stage och en slut film.

Multiplayer: När man har låst upp Multiplayer (det är inte från början) så finns det olika Multiplayer spel, Multiplayer spelen kan vara vem som klarar sig längst utan att misslyckas på ett minispel eller andra roliga saker.

Vad jag tycker om spelet
Spelet kanske kunde ha lite längre Single Player. Det finns 200 minispe och jag har inte spelat alla men det är för få karaktärer. Man kan klara Single Player på 2 dar om man är snabb. Men efter att nman klarat det så kan man ju slå rekord, försöka låsa upp allt eller försöka spela alla minispel. Multiplayer är det många spelssätt så det är bra. Oj jag har glömt säga hur minispelen är! Dom är oftast korta och utnyttjar Wii kontrollen på roliga sätt. De är också väldigt galna som vilka andra spel har minispel där man ska peta någon i näsan? Men spelet passar till dom som gillar att andvända Wii kontrollen.

Betyg till spelet
Grafik: 7: En del minispel har rolig och ganska bra grafik medans andra bara är tråkiga, fula eller konstiga. Grafiken utanför mninispelen är tecknad.

Spelkänsla: 10: Wario+Wii=Perfekt spelkänsla.

Ljud: 6: En del musiker är roliga och fina medans andra bara är en smärta för örat.

Hållbrahet: 8: Att klara det går fort men sen finns det saker att göra och Multiplayer får det att hålla längre.

Totalt: ungefär 8: Ett spel som är roligt och som blir bättre med vänner.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10