Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons Game

Nintendo Wii
The Simpsons Game

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 6.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 15/11 -07 23:55

Klara alla bossar.

Frihetsgudinnan.
Nivå: Around the World in 80 Bites.

Först ska du samla nog med mat för att bli en Homerball. Gå sedan till den gigantisk knappen i rummet och gör en homersmälll på den. Då försvinner dockorna som omringar frihetsgudinnan. Nu ska du rulla på en utav sprickorna på frihetsgudinnan. Gör detta två gånger till så vinner du!

Donkey Kong.
Nivå: Enter the Cheatrix.

Nu behöver du bara vara Lisa. Gå till ett Budha Hand stället. Nu kontrollerar du Lisas hand. Så... nu ska du bara styra handen mot Donkey Kong och slå med Wii remoten så att Donkey Kong får en smäll. Gå sedan och hitta två till Budha ställen och gör samma sak!

Lard Lad.
Nivå: The Shadow of the Colossal Donut.

Den här är lätt men tar lång tid. Först och främst ska du skjuta luckan som sitter på Lard Lads bak, och då öppnas den. Hoppa up på luckan och deaktivera Lard Lad genom att trycka på A. Sedan ska du skjuta på luckan som sitter på hans rygg. För att nu komma upp till den luckan måste du hoppa upp på en telefon kiosk eller ngonting och sedan hoppa mot hans rygg. Deaktivera hans rygg med A igen. Nu kommer det svåraste. Nu ska du skjuta luckan som sitter på hans huvud. För att komma upp till den luckan måste du först hoppa upp på ett hus och sedan till luckan. Deaktivera huvudet och han är död...

Patsy och Selma draken 1.
Nivå: NeverQuest.

Först ska du samla ihop ett gäng med Marge. Om alla tre husen i byn brinner upp förlorar du. Så när ett hus brinner måste du laga det med dina moblings. Iallafall... nu ska du samla mat med Homer och bli Homerball i rätt läge. När draken är vid en bro eller någonting annat ska du vara Homerball och använda bron som en ramp (OBS: bron måste vara trasig!!) och åka på draken. Upprepa detta några gånger och du har vunnit.

Patsy och Selma drake 2.
Nivå: NeverQuest.

Den här är mycket lättare än den förra. Använd moblingsarna för att hacka i "Gummi gruvorna" på sidorna. När dom hackat klart så kommer det ut gummi statyer som Homer måste ha. Gå sedan med Homer till platformen i mitten. Vänta sedan på att den ska flyga upp i luften. När du flygit upp ska du skjuta draken med gummi Homer så tar hon skada. Skjut ungefär 20 gånger så dör hon.

The Creator.
Nivå: Five characters in search for an Author.

Den här bossen är lätt. Först dyker han upp och ritar några fiender som sedan dyker upp och försöker döda dig. Besegra dom så dyker han upp på ett annat ställe och skickar ut fler fiender. Några fiender skjuter på dig, och dom står ofta högt upp "out of reach", så använd Bart och skjut dem. Sedan dyker han upp igen och skickar ut dessa dumma fiender igen. Besegra dom IGEN!!... och sedan dyker han upp för sista gången uppe på en pelare, och då ska du vara Homerball och ta sönder pelaren!!!

Gud.
Nivå: Game Over.

Hm... antagligen den lättaste bossen i spelet. Nåväl... hela utmaningen går ut på att dansa typ. Du står i en ruta och ska trycka på rätt pilknappar. Framför dig ser du 4 gröna rutor med tecknen Upp, Ner, Höger, och Vänster. Framför dessa rutor kommer massa fiender gåendes, och när en fiende kommer på en utav dessa gröna knappar ska du trycka på samma pil knapp som på rutan. Och sedan fortsätter det så i massa ronder. Om du missarnågra ondingar förlorar du liv, och om du förlorar alla live... förlorar du! Det här kommer du klara lätt! OBS: Det är 5 ronder...

Fusket har betyget 5 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

jagrobbie den 16/12 -07 16:35
hur gör man för att besegra jimbo? jag har kommit till sataliten fast kommer inte längre ''/

davidwaler den 05/02 -08 20:27
försök att håppa till du vet dem hära planetgrejen typ saturnus fast det snurrar om ringen.

PS det finns tre stycken av dem.Jag vat att det är ganska svårt fast försök iallafall.

MSCF_12 den 21/02 -09 10:15
Några grejer har den som skrivit ner fusket skrivit fel:

1. Man ska träffa sprickorna 3 gånger.

2. Apan heter inte Donkey Kong. Han heter Stubborn Ape.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.