Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Twilight Princess

Nintendo Wii
The Legend of Zelda: Twilight Princess
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 december 2006
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    555
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 23/05 -10 00:17

Handling / story / vad man gör i spelet
Allt börjar med en ung pojke som heter Link. Det börjar med att man ska ut och hämta Epona så han kan rida och hjälpa en person med att ta in alla tjurar. Sen får man ett uppdrag av Talo att man ska köpa en slangbella som kostar 30 rupees. När Link kommer tillbaks hem kommer han få ett svärd. Sen går han till Ilia och Colin i en liten bäck. Men sen kommer det några bublins och king bublins och tar Ilia och Colin medans dom andra ungarna flyttar.

Medans så kommer Link bli tagen av en svart monster och tar honom till en stor svart portal och blir fängslad. När han vaknar märker han att han har blivit till en varg. Medans så kommer han träffa en imp som heter Midna och hon kommer hjälpa Link hela spelet. När han har hittat alla spirits of light så kommer han bli till människa och då får han gröna kläder och att han kan testa svärdet och skölden han har hittat som varg.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är mycket kul och att den har några saker som fanns i ocarina of time som temple of time, Skull kid, Zoras, Gorons, Kakariko village och fler. Men kunde vara bättre om Midna inte var som Navi att hon berättar hur man vinner mot bossar och vart man ska. Annars är det ett jätte roligt spel med mycket klassiker.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 7 eftersom den inte var så särskilt bra och var som Gamecube spelen och kunde vara som Super Mario Galaxy's grafik så en 7 för mig.

Spelkänsla: Det bästa Zelda spelet av alla och har en massa roliga templar som temple of time och en massa Zoras och Gorons så den får en 10.

Ljud: Det bästa jag har hört av alla spel och har vackra och känsliga låtar i spelet som Zoras domain och Death mountain så en 10.

Hållbarhet: Hållbarheten är toppen som att skaka Wii remoten så attackerar han med svärdet och nunchuken så han gör en spin attack eller shield attack så den får en stor 10.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10